Grad pod vašim nogama.

BMW Motorrad Concept Link zauzima nove, povezane puteve.

Veliki grad. Beskrajni urbani kanjoni, među kojima postoji nešto novo što možete otkriti oko svakog zavoja. Ali to je ujedno i želja za pokretom, sloboda i mogućnost brzog prelaska s jednog mjesta na drugo. Sa Concept Link-om, koji će BMW Motorrad otkriti na Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2017, konceptno vozilo sada je počelo kombinirati izazove urbane mobilnosti sutrašnjice s mogućnostima digitaliziranog svijeta.  

Kada je riječ o estetici, eleganciji i bezvremenskom dizajnu automobila i motocikala, Concorso d'Eleganza Villa d'Este prva je luka. Od 1929. godine, jedanput godišnje talijanski grad Cernobbio postaje Meka za ljubitelje vozila koja oduševljavaju izvanrednim i naprednim dizajnom. Povijest susreće sadašnjost i budućnost, što često rezultira nečim čarobnim: inspiracija je u zraku kada nezaboravljeni klasici blistaju uz najnovija konceptna vozila. BMW Motorrad Concept Link je jedno takvo konceptno vozilo. Onaj koji dokazuje da spajanjem vozača, vozila i okoliša omogućuje potpuno novo iskustvo vožnje.  

+ Saznajte više

Novo shvaćanje urbane mobilnosti.

Novo shvaćanje urbane mobilnosti.

Kada ste u pokretu u urbanoj sredini, vi ste jedno iznad svega: povezani u svako doba. Sa svojim prijateljima i kolegama, sa svojim pametnim telefonom, s gradom. BMW Motorrad Concept Link je logičan nastavak ove povezanosti: zahvaljujući električnom pogonu, nultim emisijama i potpunoj povezanosti, konceptno vozilo nije samo prijevozno sredstvo, nego i sredstvo komunikacije. Pri tome, BMW Motorrad Concept Link ujedinjuje prednosti digitalnog svijeta s prednostima analognog svijeta. Radeći to  postaje vizionarski simbol nove ere urbane mobilnosti.  

+ Saznajte više
Sa svojim bezvremenskim, smanjenim stilom, BMW Motorrad Concept Link je više nego samo studija - to je simbol nove ere. ”

Edgar Heinrich, Voditelj Dizajna BMW Motorrad

Dizajniran za metropolu.

Dizajniran za metropolu.

Kada želite povjerljivo, opušteno i povezano voziti se kroz grad, trebate vozilo koje je dizajnirano za ovaj teren. BMW Motorrad Concept Link je vizija na dva kotača koja predstavlja budućnost urbane mobilnosti. Na taj je način stavljanje zahtjeva vozača za mobilnošću u prvom planu. To započinje dizajnom: ravan uređaj za pohranu energije u podvozju i kompaktni pogon na stražnjim kotačima temelj su moderne, jasne i dinamične siluete BMW Motorrad Concept Link-a. Različite mogućnosti personalizacije - od klupa sjedala preko obojenih bočnih ploča sve do različitih vjetrobranskih stakala - naglašavaju osobnost svakog vozača.  

+ Saznajte više

Međusobno povezivanje čovjeka, vozila i okoliša.

U gradu ste navikli biti mobilni i povezani. I vi očekujete ovu povezanost i za vrijeme putovanja. Tu dolazi BMW Motorrad Concept Link. Ideja vizionarskog koncepta proširuje vozačeva prethodna mobilna životna okruženja novim mogućnostima: vozilo se može povezati s kalendarom, što ga čini svjesnim sljedećeg odredišta i tako može predložiti najbrži ili najslikovitiji put do njega, pa čak i puštati glazbu na zahtjev. Koncept ide korak dalje: čak je i vozačeva odjeća inteligentno povezana s vozilom. Jednostavan zamah iznad rukava dovoljan je za zatvaranje kliznih vrata kutije za prtljagu. Uz BMW Motorrad Concept Link, urbana mobilnost je u potpunosti reinterpretirana: inteligentna, integrirana i savršeno intuitivna.  

+ Saznajte više
Concept povezuje analogno s digitalnim svijetom na vrlo jednostavan način. Omogućuje korisniku da bude stalno povezan i pruža novo iskustvo mobilnosti u budućnosti. ”

Timo Resch, Potpredsjednik prodaje i marketinga BMW Motorrad

Konceptno vozilo s detaljima na bitno.

Ako želite ovladati džunglom velikog grada, nikada ne smijete izgubiti pregled. Vaš fokus je na gradu i kako ćete proći kroz njega. Kako tražiti izvanredno ili stići na odredište što je brže moguće. Ovdje na scenu stupa BMW Motorrad Concept Link: brzina, navigacija i stanje baterije prikazani su na vjetrobranu, dok velika ploča s funkcijom dodira ima sve informacije o zabavnom i informativnom sadržaju, povezivanju i planiranju rute. Za još veću prilagodbu i povezivanje vozača i vozila, na upravljaču s funkcijom dodira mogu se pojedinačno dodijeliti tipke prečaca.  

+ Saznajte više

Kada vizije postanu stvarnost.

Kada vizije postanu stvarnost.

Trenutačno je BMW Motorrad Concept Link još uvijek prototip. To već pokazuje gdje bi putovanje s BMW Motorradom moglo voditi. Međusobno povezana rješenja služe za povezivanje, praktičnost i naposljetku sigurnost. I tako BMW Motorrad Concept Link gradi most između tradicije i suvremenosti na Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2017. Pružanje vizije onoga što će biti važno u urbanoj sredini u budućnosti: čisti užitak u vožnji, povezanost između ljudi i njihovih vozila, fokusirajući se na bitno.  

+ Saznajte više

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

Odgovarajući motocikli.

spinner