Događaj sa prijateljima.

The BMW Motorrad Days 2019.

Tri dana u bavarskom Garmisch-Partenkirchenu sve se vrti oko iste strasti: Motocikli na BMW Motorrad Days. Razrađen program žive glazbe i prepuno akcije, aktualnih motocikala i brojnih svjetskih debija privuče oko 40.000 posjetitelja u grad u blizini Zugspitzea od 5. do 7. srpnja. I to nisu samo obožavatelji BMW Motorrada, vozači motocikala svih marki dolaze da dožive raznolike događaje vikend - događaja za prijatelje, obitelji i moto zajednicu.

Događaj i program.

Događaj i program.

Nećete naći više ljudi i motocikala: tri dana vi i najnoviji bicikli su u središtu pozornosti. Kao dio zajednice, vi se nalazite usred kaskadera, pokusnih vožnji, biciklističkih izleta i živih glazbenih djela. Radujte se ponovnom spajanju sa starim poznanicima i stjecanju novih prijatelja!

+ Saznajte više

Upute i smještaj.

Upute i smještaj.

Za mnoge bicikliste, putovanje na BMW Motorrad Days je iskustvo samo po sebi jer se voze niz prekrasne rute kroz Alpe do Garmisch-Partenkirchena. Planirajte svoje putovanje sada i pretvorite ga u nezaboravan izlet. Također možete pronaći informacije o mogućnostima smještaja na ovom idiličnom mjestu u podnožju Zugspitze.

+ Saznajte više

FAQ – Odgovori koje ste tražili.

FAQ – Odgovori koje ste tražili.

Jeste li jedan od oko 40.000 ljubitelja motocikala koji putuju na BMW Motorrad Days u Garmisch-Partenkirchenu, ali još uvijek imate pitanja? Ovdje možete pronaći odgovore na često postavljana pitanja.

+ Saznajte više

Ovo su bili BMW Motorrad Days 2018.

Ovo su bili BMW Motorrad Days 2018.

Pogledajte najvažnije trenutke iz prošle godine i osjetite akcijsko raspoloženje na terenu događaja. Jedino bolje od toga je biti tamo. Prepustite se inspiraciji za uzbudljivu manifestaciju 2019. godine za međunarodnu zajednicu motocikala.

+ Saznajte više

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

spinner