Pribor za vaš G 310 GS

Ostavljajući pregaženu stazu.

S jedne strane, G 310 GS savršen je izbor za život u urbanoj džungli. S druge strane, ovaj motocikl vas poziva da ostavite pregaženu stazu - originalni BMW Motorrad pribor daje vam više mogućnosti.

   

+ Saznajte više

Skladišni prostor.

Kapacitet torbe od 13-20 litara

Torba na spremniku izrađena od tvrdog poliestera puna je pametnih značajki i po potrebi se može proširiti s obujma od 13 do 20 litara. Torbica za karte i dva vanjska džepa pružaju dodatni prostor. Sofisticirani nosač osigurava sigurno držanje i osigurava vrlo jednostavno rukovanje.

 

Manja gornja torba, 30 litara

Vodootporna plastična manja gornja torba sa volumenom od 30 litara pruža dovoljno prostora za kacigu. Poklopac koji je po želji dostupan u Black Storm metalik, Light bijeloj uni, ili Racing crvenoj, te zglobovi šarki, koji pomažu zatvaranju poklopca, stvaraju kvalitetan dojam.

 

Umetak za gornju torbu

Odgovarajući umetak za gornju torbu unosi red u vašu prtljagu i olakšava utovar i istovar. Zahvaljujući ručki za nošenje i naramenicama, torba se može brzo i bez poteškoća prenositi ručno. Njegove praktične značajke uključuju priključeni vanjski džep i trostrani zatvarač.

 

Dizajn.

LED pokazivači smjera

Užareni izgled: Ovi impresivni LED pokazivači smjera elegancija su uz njihova bijela staklena svjetla, vrhunski dizajn i modernu tehnologiju osvjetljenja. Odgovaraju mnogo brže od klasičnih žarulja i praktički su bez trošenja. To osigurava jasnu sigurnosnu korist u cestovnom prometu.

 

G 310 GS ukrasni set naljepnica

Garnitura ukrasnih naljepnica G 310 GS savršeno je prilagođena stroju i stvara atraktivan, jedinstven izgled. Bijele, plave i žute linije koje naglašavaju kultni dizajn stroja u kombinaciji s bojama rubova naplatka privući će veliku pozornost.

 

Divlji ukrasni set naljepnica

Divlji ukrasni naljepnica naljepnica savršeno je prilagođen stroju i stvara atraktivan, jedinstven izgled. Kontrastne crne i bijele pruge protežu se cijelim vozilom, stvarajući upečatljiv dizajn koji podsjeća na tigra. Rubovi oboda koji se podudaraju sa bojom osiguravaju privlačnost pogleda.

 

Ergonomija i udobnost.

Klupa sjedala visoka/niska

Visoka sjedala, s visinom sjedišta od 850 mm, nudi izvrsnu udobnost sjedenja i vožnje čak i najvišim vozačima, pomažući u sprečavanju simptoma umora.

 

Nisko sjedalo niže za 30 mm olakšava penjanje na motocikl i s njega te vam olakšava pristup zemlji. Mnogi se vozači osjećaju sigurnijima zahvaljujući smanjenoj visini sjedala jer je lakše upravljati strojem.

 

Ručica ručne kočnice i poluga kvačila

Ergonomska ručica ručne kočnice i poluga kvačila mogu se postaviti na četiri razine, što vam omogućava da ih prilagodite željenom dosegu. Dvobojni izgled s crnim premazom u prahu i kromiranim biranjem podvlače individualnost stroja.

 

Navigacija i komunikacija.

BMW Motorrad smartphone torbica

Izdržljiva torbica za smartphone BMW Motorrad pruža sigurno i zaštićeno mjesto za držanje vašeg pametnog telefona. To vam omogućuje pristup korisnim značajkama kao što su upute za navigaciju i mrežne informacije dok ste u pokretu. Zahvaljujući praktičnoj funkciji punjenja, vaš će pametni telefon ostati spreman za upotrebu čak i tijekom produženih putovanja.

 

BMW Motorrad Navigator VI (uklj. postolje za montažu sa 4-gumba)

Navigator VI nije samo za ljubitelje putovanja. Sustav čini planiranje ruta dječjom igrom i nudi brojne dodatne značajke koje svako putovanje čine iskustvom. Pet inčni dodirni zaslon vodootporan je i lako se čita čak i na izravnom suncu, a također vam pruža potreban pregled.

 

Sigurnost.

Zaštitne šipke podvozja motora

Robusne šipke za zaštitu podvozja motora izrađene su od poliranog nehrđajućeg čelika i pružaju pouzdanu zaštitu od oštećenja bez ograničavanja slobode naginjanja. Čvrsta cjevasta konstrukcija može podnijeti čak i grube udare i može spriječiti velike padova na cesti.

 

Štitnici za ruke

Štitnici za ruke izrađeni od plastike otporne na udarce i UV zrake također štite radne elemente od grana i kamenčića i aerodinamički su dizajnirani za vozilo. Štitnici također pružaju impresivnu zaštitu od vjetra i vremenskih prilika kad su na cesti: ruke i prsti ostaju suhi i topli duže, čak i na nižim temperaturama.

 

Aluminjska zaštitna ploča

Čvrsta enduro ploča od aluminija pruža učinkovitu zaštitu od probijanja kamenja i oštećenja na dnu motora. Šira je i dulja od standardne šipke za zaštitu motora. Elegantni dizajn podvlači visokokvalitetni karakter stroja.

 

Preuzmite katalog dodataka

Originalni BMW katalog dodataka za motocikle 2019
PDF   |   43.04 MB   |   Engleski

VAŠ VLASTITI ADVENTURE MOTOCIKL

Dizajnirajte vaš vlastiti G 310 GS.

Od lakiranja do opreme - konfigurator vam omogućuje da sastavite svoj vlastiti BMW motocikl iz snova.

Konfigurirajte svoj sada
spinner