Lovac na zavoje

Svaki sljedeći zavoj je najbolji

Shvaćate li to? Posebno plin? Je li vaš puls vidljivo povezan s brzinomjerom? Onda bi ovo mogao biti vaš bicikl. Samo naprijed i krenite na cestu na ovom motociklu s njegovim posebno visokim sjedalom koje pruža posebno sportski položaj sjedenja i spojlerom motora i izbrušenim dijelovima. Koristite Pro načine vožnje, Gear Shift Assist Pro i elektronički Dynamic ESA ovjes kako biste maksimalno iskoristili svoju vožnju i ovjes. A zahvaljujući prilagodljivom svjetlu za skretanje, dobro ste opremljeni za sljedeći zavoj. Jer sljedeći sigurno dolazi, kao i sljedeći, i sljedeći...

+ Saznajte više
Dinamički ESA

Dinamički ESA (Electronic Suspension Adjustment) automatski podešava djelovanje prigušenja amortizera na temelju uvjeta vožnje. Odaberite različite postavke amortizera dok se vozite i postavite prednaprezanje opruge pritiskom na gumb kada miruje.

Ekstra visoko sjedalo

Posebno visoko sjedalo ima visinu od 865 mm, 50 mm više u usporedbi sa standardnim sjedalima. Čak i visoki vozači mogu uživati u ugodnom kutu koljena, a time iu opuštenom i udobnom položaju sjedenja.

Profesionalni načini vožnje

Pro načini vožnje omogućuju vam da još preciznije prilagodite svoj motocikl različitim situacijama i primjenama u vožnji. Osim odziva na gas, ponašanje upravljanja ABS Pro i DTC kao i postavke za dodatne sustave i značajke kao što su Dynamic ESA, tempomat i TPC podešavaju se u načinima ROAD, RAIN i DYNAMIC.

Profesionalni asistent u smjeni

Pro Shift Assistant omogućuje vožnju u viši i niži stupanj prijenosa bez upotrebe spojke i gasa u gotovo svim rasponima opterećenja i brzine motora. Asistent osigurava osjetno kraća vremena mijenjanja stupnjeva prijenosa i oslobađa vozačevu ruku kvačila za povećanje udobnosti i dinamičnosti.

Prednja svjetla Pro

Uz Headlight Pro, prednje svjetlo ima legendarni element osvjetljenja koji funkcionira kao pozicijsko i dnevno svjetlo. U kombinaciji s prilagodljivim svjetlom za skretanje, ovo poboljšava sposobnost vozača da vidi i bude viđen, čineći vožnju sigurnijom.

Elementi sportskog dizajna

Dodatno poboljšajte svoj F 900 R s našim dizajnerskim mljevenim dijelovima, kao što su ručica, oslonci za noge i oblikovano ogledalo, kao i dodatnom opremom poput spojlera motora i presvlake za suvozačevo sjedalo.

Lovac iz velikog grada

Grad nikad ne spava

Vidite i budite viđeni: Napravite kratku pauzu u svom omiljenom kafiću u gradu, a zatim pokažite koliko je vaš bicikl točno u špici. Keyless Ride, TPC, grijane ručke ili top case čine život u urbanoj džungli manje kompliciranim. To vam omogućuje da se u potpunosti usredotočite na lijepu stranu grada.

Ako već razmišljate o sljedećem zelenom svjetlu, nećete pogriješiti ako pritisnete gas s ovim biciklom.

+ Saznajte više
Inteligentni hitni poziv

Inteligentni hitni poziv automatski kontaktira BMW pozivni centar u slučaju nesreće kako bi se aktivirao lanac spašavanja što je prije moguće. Prenosi se položaj vozila i, ako je moguće, uspostavlja se početni razgovor s dotičnom osobom. Sustav se također može pokrenuti ručno, na primjer, kako bi pomogao drugim sudionicima u prometu.

Kontrola tlaka u gumama, TPC

Kontrola tlaka u gumama (TPC) pruža informacije o trenutnom tlaku u gumama i rano obavještava vozača o mogućim opasnostima u slučaju gubitka tlaka. Vrijednosti se mogu pozvati putem zaslona u kokpitu. Žuto stražnje svjetlo i crveno svjetlo upozorenja automatski pokazuju relevantno odstupanje od postavljenih točaka tijekom vožnje.

Keyless Ride

Uz Keyless Ride, od sada ključ ostaje u vašem džepu. Budući da je sustav bez ključa iznimno praktičan i vozaču omogućuje pokretanje stroja jednostavnim pritiskom na gumb. Brava upravljača i poklopac goriva također se mogu otključati na ovaj način. Stoga je moto: jednostavno se popnite i odjašite!

Grijane ručke

Hladne ruke su stvar prošlosti: ručke s električnim grijanjem pružaju kontrolu na više razina. Povećavaju udobnost i donose više sigurnosti, jer s toplim rukama i više osjećaja u prstima, upravljanje vozilom jednostavno je bolje. Grijanjem ručke praktično se upravlja putem višenamjenskog prekidača na upravljaču.

Štitnici ručice

Štitnik ručice daje jasnu izjavu u smislu beskompromisnog sportskog stila. Zakrivljeni nosač izrađen od aluminija i plastike štiti ručicu kočnice na upravljaču od nenamjernog aktiviranja kada je dodirne drugo vozilo i od oštećenja vozila u nesreći.

Prtljažnik s gornjim koferom, 30 l

Pohranite gornji kovčeg ili druge komade prtljage jednostavno i sigurno na stabilnu policu za prtljagu izrađenu od lijevanog aluminija obloženog prahom. Budući da je prtljažnik pričvršćen za motocikl i zaštićen od vibracija, primijetit ćete koliko se vaš bicikl bolje vozi pri velikim brzinama s pričvršćenim gornjim kovčegom.

Lovac na kilometre

Još nekoliko kilometara

Samo izađi van. Sjednite na svoj motocikl i brusite kilometre iza vjetrobranskog stakla. Svijet je pun trenutaka koje treba otkriti. Sve što trebate za vikend možete spremiti izravno na stroj. Čak i bez toga, s ovim motociklom ste savršeno opremljeni za svoje kratko putovanje s luksuznim sjedalom, navigacijskim sklopom i središnjim postoljem. Prava konfiguracija je uvijek tu #NeverStopChallenging

+ Saznajte više
Središnji stalak

Stabilno središnje postolje osigurava da će vaš motocikl sigurno stajati, čak i na uzbrdici, te pruža dodatne prednosti prilikom servisiranja i održavanja ili pričvršćivanja torbi i gornjih kofera. Podizanje vašeg motocikla na dizalicu također rasterećuje vaše gume i elemente ovjesa kada je parkiran dulje vrijeme. Uspravno parkirano vozilo također treba manje prostora.

Držač torbice i mekana torbica

Mekane torbe mogu se jednostavno i sigurno pričvrstiti na vizualno privlačan držač kućišta. Ako kutije nisu pričvršćene, diskretni držač je jedva primjetan.

Udobno sjedalo

Luksuzno sjedalo, zahvaljujući dodatnim presvlakama, nudi osjetno povećanje udobnosti sjedenja, a time i bezbrižnije prijeđene kilometre, posebice za visoke vozače. Sjedalo je više od standardnog sjedala. To čak i duga dnevna putovanja čini opuštenima i bez napora.

Visoko vjetrobransko staklo (visoko)

Obloženo vjetrobransko staklo otporno na ogrebotine je više i šire od standardnog vjetrobranskog stakla i stoga pruža osjetno bolju zaštitu od vjetra i vremenskih prilika, kao i veću ukupnu udobnost putovanja. Prilikom brze vožnje autocestom, visoko vjetrobransko staklo štiti gornji dio tijela i čini svaki kilometar opuštenijim i lakšim.

Sklop navigacije

Navigacijski sklop s držačem i postoljem za montiranje na stezaljci upravljača služi za pričvršćivanje BMW Navigatora u vidnom polju vozača. Navigacijskim sustavom i funkcijama povezivanja jednostavno je upravljati putem multikontrolera na upravljaču.

Tempomat

Elektronički tempomat može se aktivirati iznad 30 km/h i održava konstantnu brzinu vožnje. To omogućuje posebno opušteno uživanje na dugim dionicama autoceste. Funkcija se deaktivira kočenjem, a odabrana brzina se nastavlja nakon pritiska na gumb za nastavak.

Originalni BMW Motorrad dodaci

Neka vaš F 900 R bude nepogrešiv. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno kako biste F 900 R doista učinili svojim.

+ Saznajte više

Preuzmite katalog dodatne opreme

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   2.96 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Konfigurator

Nitko ne zna bolje od tebe kakav si vozač. I nitko to ne razumije bolje od nas. Konfigurirajte svoj vlastiti F 900 R ovdje.

Konfigurirajte
spinner