GS Trophy Review.

Pregled zadnjeg Int. GS Trophys.

Adventure, strane kulture, nova prijateljstva, šljunak, pijesak i prašina čine BMW Motorrad-ovo International GS Trophy Enduro izazovom koji je bez premca. Međunarodni timovi se natječu u intenzivnim dnevnim fazama kao i brojnim posebnim izazovima.

GS Trophy 2016

Peti Međunarodni GS Trophy bio je još jedan uspjeh. 19 međunarodnih timova suočilo se s zastrašujućim nizom izazova u vreloj i prašnjavoj regiji Zlatni trokut na Tajlandu. Među vozačima: prva međunarodna ženska reprezentacija. 57 sretnih finalista probijalo se kroz 1.400 kilometara tropske kišne šume i krševitog planinskog terena. Naučili su o stranim kulturama i stekli nove prijatelje. Nakon tjedan dana nezaboravnih izazova proglašen je pobjednik: tim Južne Afrike. Momčad Njemačke i tim Velike Britanije bili su na drugom mjestu. Ali kada pogledate lica finalista International GS Trophyja, pomagača, fotografa, filmaša i blogera, jedno je jasno: ovdje su svi pobjednici.

+ Saznajte više

GS Trophy 2014

Četvrto izdanje međunarodnog BMW Motorrad GS Trophy prvi je put održano na sjevernoj hemisferi - s velikim uspjehom. Kanada je bila spektakularna s više timova i više vozača nego ikad prije.
U Rocky Mountainsu natjecalo se 16 momčadi iz 18 zemalja. Dodate li organizaciji i logistički tim, više od 120 ljudi sudjelovalo je u ovom motociklističkom događaju, za koji je bilo prekriveno više od 2300 kilometara u kanadskim provincijama Alberta i Britanska Kolumbija.
Na kraju, pobjednik je bio tim Srednje i Istočne Europe, a slijede ga Južna Afrika i Francuska. Ali svi ostali sudionici su se osjećali kao pobjednici - makar samo zato što su bili dio toga.

+ Saznajte više

GS Trophy 2012

Južna Amerika je savršeno mjesto za treći međunarodni BMW Motorrad GS Trophy. Ukupno 15 timova iz 32 zemlje ispunilo je izazov u Argentini i Čileu i sudjelovalo u sedam dana Enduro izazova.
Nakon 2000 kilometara raznolikih ruta i brojnih posebnih izazova, ekipa iz Njemačke postala je pobjednik ovog jedinstvenog natjecanja. Slijede ekipe iz Francuske i Italije.
Međutim, na GS Trophyju svi su pobjednici. Svi sudionici bili su sretni što su bili dio turneje kroz Patagoniju i doživjeli ovu avanturu zajedno - fantastičnu avanturu koja je nadmašila sva očekivanja.

+ Saznajte više

GS Trophy 2010

Drugi međunarodni BMW Motorrad GS Trophy održan je u Južnoj Africi. Jedinstvena manifestacija koja će proslaviti 30. godišnjicu BMW GS-a. Za Južnu Afriku je, bez sumnje, jedna od najboljih regija na svijetu za vožnju BMW motociklom GS.
10 ekipa iz 13 zemalja borilo se za pobjedu na oko 2000 kilometara dugoj ruti preko Južne Afrike, Svazija i Mozambika. Pritom su sudionici morali proći niz posebnih izazova. Među njima iscrpljujuće riječne prijelaze, zahtjevne vožnje kroz džunglu, kao i duge i duboke prolaze s blatom.
Na kraju, ekipa UK se pojavila kao ukupni pobjednik. Ekipa Južne Afrike zauzela je drugo mjesto i nordijski tim treće mjesto.

+ Saznajte više

International GS Trophy 2018.

Mongolia calling.

Saznajte više

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

Odgovarajući motocikli.

spinner