Kreiranje osjećaja.

BMW Motorrad proces dizajna.

Upečatljive osobe rade u dizajnerskom timu BMW Motorrada. Svaki dizajner ima vlastiti stil i osjeća se kao kod kuće u svojoj biker sceni. I svaki od njih dodaje svoju inspiraciju i strast. Ovi različiti oblici se zatim kombiniraju u procesu projektiranja: manifestiraju se u svakom novom BMW Motorradu. Edgar Heinrich, glavni dizajner u BMW Motorradu, predstavio je BMW Motorrad dizajnerski tim i proces dizajna.

Kada je riječ o kreativnosti, nema standarda. ”

Edgar Heinrich

Glavni dizajner BMW Motorrad

Dizajniranje znači dovođenje ideje u život.

Dizajniranje znači dovođenje ideje u život.

Prvi korak ovog procesa je skiciranje ideje na papiru. Nakon toga, postoje mnogi drugi koraci kao što je "crtanje trake" za definiranje linija, "modeliranje gline", oblikovanje trodimenzionalnog modela iz industrijskog plastilina, sve do "3D modeliranja" u virtualnom prostoru. Na kraju kreativnog procesa završava dizajn boja i materijala s brojnim mogućnostima personalizacije.

+ Saznajte više
Otkrivanje novog motocikla je uistinu poseban trenutak: stojite pred radom cijelog tima tijekom nekoliko mjeseci. ”

Edgar Heinrich

Glavni dizajner BMW Motorrad

Živjeti i raditi. Make Life a Ride.

Živjeti i raditi. Make Life a Ride.

"Oni koji su odveli svoj motocikl na sami rub krajnjih granica razumiju koje zahtjeve motocikl mora ispuniti", tvrdi Edgar Heinrich. Zbog toga su svi dizajneri BMW Motorrada strastveni motociklisti. Činjenica da oni rade na svojim motociklima i u slobodno vrijeme daju dizajnerima mogućnost da implementiraju potpuno jedinstvene ideje uz standardnu ​​proizvodnju. Od modernih do high-tech bicikala, pa čak i starih motocikala, sve je zastupljeno u garažama ovih kreativnih genija. Saznaju koliko daleko mogu ići u realizaciji ideja na redovnim putovanjima.

+ Saznajte više
Projektiranje motocikla znači mnogo više od jednostavnog određivanja njegovih razmjera, površina i detalja. ”

Edgar Heinrich

Glavni dizajner BMW Motorrad

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

Odgovarajući motocikli.

spinner