R 1250 R

od 17.148,12 EUR / 129.202,50 HRK
od 181,67 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

Novi BMW R 1250 R.

Svestrano i ekspresivno kao nikad do sada.

Dizajniran je za dinamičniji izgled. Za to je uglavnom zaslužan potpuno novi Boxer motor - s maksimalnim okretnim momentom od 143 Nm, prerađeni motor pruža više snage nego ikad prije. Promjenjivo upravljanje bregastom osovinom BMW ShiftCam s inovativnom tehnologijom koja vam nudi optimalne performanse u svakom rasponu brzina motora. Tijekom opuštenog krstarenja ili sportske vožnje, u svakom trenutku doživljavate čisto uzbuđenje vožnje i tipičnu snagu bokser motora.  

DIZAJN R 1250 R

Vaš roadster, vaš stil.

Novo dizajnirani spojleri motora i poklopci hladnjaka donose svjež izgled. Koliko god Roadster bio bezvremenski, osnovna boja R 1250 R jednako je vječna: Black storm metalik naglašava autentični izgled motocikla. Za dinamične tipove postoji Style Sport, dok čista elegancija zrači Style Exclusiveom. Koji god stil odabrali, uživat ćete u svom roadsteru i uživati u svakoj turi na svoj način.

Black storm metalik

Za klasični izgled osnovna verzija obojena je Black storm metalik – ovjes prednjeg kotača, prednji spojler, bočna obloga rezervoara i stražnje bočne ploče dobivaju ovu suptilnu boju. Mnogo crnih detalja dopunjuje skladan cjelokupni izgled roadstera: glavni i stražnji okvir, kočione čeljusti, poklopac hladnjaka i sjedalo.

Style Sport

Bez kompromisa: Style Sport naglašava vašu dinamičnu stranu kombinacijama boja Light white/Racing blue metalik/Racing red. Zlatne čeljusti kočnica, kao i spojler motora, poklopci hladnjaka i poklopci spremnika za gorivo, koji su svi izrađeni od nehrđajućeg čelika, daju namjerne naglaske.

Style Exclusive

Vaš Roadster smanjuje lijepu figuru na svakoj turneji s Style Exclusive. Svi ukrasni dijelovi obojani su u mineralno sivoj boji. Zlatne čeljusti kočnica, glavni okvir od ahata sive boje, poklopci hladnjaka i poklopac spremnika od nehrđajućeg čelika ističu njegovu eleganciju - za jedinstveni izgled.

DVOCILINDRIČNI BOKSER MOTOR

1,254
ccm kapacitet
100
kW (136 KS) pri 7,750 o/min
143
Nm max. okretni moment pri 6.250 o/min
18
Kapacitet spremnika 18 litara
Dvocilindrični bokser 1250 ccm (hlađen zrakom i tekućinom)

DOŽIVITE ZVUK R 1250 R

Ovo je novo.

Najvažnije karakteristike R 1250 R

ShiftCam natpis modela.
BMW R 1250 R s detaljnim prikazom poklopca glave cilindra i natpisom modela ShiftCam
Nehrđajući čelik.
Spremnik BMW R 1250 R s poklopcem spremnika od nehrđajućeg čelika
TFT zaslon u boji visoke rezolucije.
BMW R 1250 R s TFT zaslonom i povezivanjem
Stil Exclusive.
BMW R 1250 R u stilu Exclusive preko puta planina
ECALL – inteligentni hitni poziv kao dodatna oprema.
BMW R 1250 R s pogledom na spremnik, upravljač i zaslon
Način vožnje Pro.
Scena u vožnji na BMW R 1250 R
Stil HP.
BMW R 1250 R u stilu HP sa spremnikom u fokusu
Core Screen Sport.
BMW R 1250 R s upravljačem i TFT zaslonom u fokusu

Više individualnosti

Za vaše potrebe.

Za model R 1250 R postoji veliki izbor dodatne opreme i originalnog BMW Motorrad dodatka. Tako možete sastaviti svoj motocikl prema vlastitim željama.

SAZNAJTE VIŠE

Odgovarajući motocikli

spinner