Svi motocikli se isporučuju samo uz opremu propisanu zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od ovoga.

BMW K 1600 B.

KRENITE U OPUŠTENU VOŽNJU BILO KADA.

Gladan si asfalta. Za svaku milju. Za nove horizonte. Tada je Bagger motocikl za vaše putovanje. Sa 6 cilindara, izvanrednom glatkoćom pokretanja i impresivnim razvojem snage ne ostavlja nikakve sumnje - putovanje započinje sada. Motocikl i vi postajete jedno s cestom u tipičnoj Baggerovoj silueti: vjetrobransko staklo i upečatljiv stražnji dio osiguravaju neponovljiv izgled. Iza dobrog izgleda stoji mnoštvo inovativne tehnologije i visoka razina udobnosti. Jer oni koji jašu Bagerom ležerno uživaju u vjetru na licu. Krstarenje je dio standardne opreme ovdje. Zato krenite i uživajte s vjetrom na licu - s K 1600 B.

 

Dizajn K 1600 B

Odaberite svoj stil.

Nova srebrna metalik boja Hockenheim optimalno naglašava tipični karakter vašeg K1600 B. Nudi se zajedno s jednako impresivnim bojama Black storm metalik i Imperial blue metalik.

*/-->

Black storm metalik

Slika za impresivan i ekstravagantan nastup s Bagerom.

external-link-arrow-slim Created with Sketch.
*/-->

Hockenheim srebrna metalik

Nova boja Hockenheim srebrne boje metalika odražava sportski, elegantni karakter K1600 B.

external-link-arrow-slim Created with Sketch.
*/-->

Imperial plava metalik

Šik i elegantan: s bojom u metalik plavoj, Bagger sjajno sjaji u središtu pažnje.

external-link-arrow-slim Created with Sketch.

Besprijekorno Bagger. Nepogrešivo različit.

Kao što bi to trebalo biti za bagera, on je prepun prisutnosti i napravljen je za jedrenje po njemu. Nagnuta linija siluete čini K 1600 B ravnim i prostranim. "Blackstorm Metalik" boja u kombinaciji s različitim crnim tonovima daje Baggeru oblik i čini ga da istovremeno izgleda impozantno i samouvjereno. Odrezano vjetrobransko staklo i upečatljivi stražnji dio s LED indikatorima i kočionim svjetlima integriranim u kućišta definiraju stil. Crni 6-cilindraš upotpunjava cjelokupnu sliku snažnog karaktera. I sa standardnim cjevastim upravljačima, Bagger se lako može usmjeriti prema horizontu.
+ Saznajte više

Redni 6-cilindrični motor

1,649
cc kapacitet
750
mm seat hight
175
Nm maks. obrtni moment na 5,250 o/min
125
Nm od 1,500 o/min, što predstavlja 70% maks. okretnog momenta
Uljem-/ vodom hlađen četverotaktni redni šesterocilindrični motor

Nijedna udaljenost nije predaleko.

Nijedna udaljenost nije predaleko.

Redni 6-cilindrični motor osigurava željenu dinamiku svojom neusporedivom glatkoćom rada i razvojem snage. Na turneji ulazit ćete u svaki zavoj dinamično i spretno. Njegov najveći okretni moment od 175 Nm i 118 kW (160 KS) razvija neusporedivu i jednostavnu silu pritiska. A 70% okretnog momenta već je postignuto pri 1500 o/min. To znači da čak i najmanjim pomicanjem zgloba osjećate K 1600 B ubrzanje na impresivan način. Nakon što ste stigli na odredište, pomoćnik za vožnju unazad osigurava lako upravljanje. Odabirom Keyless Ride dodate još jedan tehnički sjaj koji savršeno zaokružuje cjelokupni paket.  

+ Saznajte više

DOŽIVITE ZVUK K 1600 B

Najvažnije karakteristike K 1600 B

Beskrajno zadovoljstvo u vožnji.

Beskrajno zadovoljstvo u vožnji.

Tko sjedne na mjesto Bagera, htio bi voziti dalje. Zahvaljujući visokoj razini udobnosti ovog posebnog motocikla, vrijeme vožnje je neograničeno. Jer standardni dinamički ESA osigurava optimalnu dinamiku rukovanja i vožnje. Pored toga "DYNAMIC" podešavanje osigurava meku udobnost prigušivanja. Pločice za odmor nogu tipične za Bagger osiguravaju opušteno držanje i čisti užitak u vožnji. S dodatnom, opširnijom dodatnom opremom poput prednjih zvučnika, Hill Start Control (HSC), pomoćnikom pro shift-a ili dodatnim pretincima, možete poboljšati udobnost na potpuno prilagođen način. Uz opušteno držanje i nepogrešivu prisutnost, zajamčeno je da privlačite poglede od svojih suvozača.  

+ Saznajte više
  • Za vožnju je uvijek dobar osjećaj.

    BMW Motorrad je prvi proizvođač koji je pružio "intelligent emergency call" tvornički: sustav čvrsto smješten na upravljaču, koji u slučaju nužde može samostalno i automatski pokrenuti lanac spašavanja i na taj način olakšati bržu pomoć hitnih službi. "Intelligent emergency call" automatski postaje aktivan nakon lakše ili teže nesreće. Ali vozač može i ručno pokrenuti hitni poziv pritiskom na tipku, ako je na primjer primijetio nesreću. Nakon aktiviranja sustava, automatski ili ručno, GPS podaci lokacije i smjera vožnje motocikla šalju se putem mobilne telefonije u BMW-ov pozivni centar. Odavde se aktivira spasilački lanac. Za brzu i preciznu pomoć. I sjajan osjećaj na svakoj turneji.

  • Za najbolji kontakt s cestom.

    Standardni Dynamic ESA još jednom značajno povećava prvoklasnu udobnost u vožnji K 1600 GTL. Osigurava najbolju vuču, sigurnost i najvišu razinu udobnosti: dinamički ESA kontrolira ovjes ovisno o stanju vožnje i manevarima automatskim prilagođavanjem detektiranim uvjetima. Pri tome osigurava značajno poboljšani kontakt između ceste i gume, čak i kada je vitka. Omogućavanje osobina vožnje koje su uvijek stabilne i dodatno pojačano udobnost i sigurnost - posebno na onim dugim turama.

  • Jednostavno unazad. Strme staze i uski prostor na popularnim vidikovcima ili parkirnim mjestima nisu problem s prikladnom asistencijom u kontroli momenta (TCA). Ostavljajući vam samo osmijeh za parkiranje i manevriranje. Aktivirajte pomoć za vožnju unazad tako da motocikl stavite u neutralni položaj i aktivirate funkciju pomoći pomoću gumba na lijevoj upravljačkoj ploči. Čim se R prikaže na zaslonu i započnete ga pritiskom na njega, možete lako izaći sa svog parkirnog mjesta i dovoljno se brzo kretati do vašeg sljedećeg odredišta.

Posebna oprema i pribor.

Sa širokom ponudom posebne opreme i originalnom BMW Motorrad dodacima možete prilagoditi K 1600 B tako da savršeno odgovara vašim individualnim željama.

Saznajte više

Više Tourer modela