Svi motocikli se isporučuju samo uz opremu propisanu zakonom (npr. reflektori prema Euro 4 standardu). Ilustracije na ovoj web stranici mogu se razlikovati od ovoga.

BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Iza horizonta.

Otvorena cesta. Čak ni to vam nije dovoljno. Uvijek želite ići dalje, jer nikad niste bili tako blizu ceste. Uz Grand America, možete se opustiti i uživati ​​u vožnji kilometrima. Kao potpuno opremljen luksuzni touring motocikl, nudi maksimalan užitak u vožnji i udobnost za bezbrižno krstarenje. Legendarni 6-cilindrični linijski motor pobjeđuje s neusporedivom glatkoćom rada s impresivnim razvojem snage. Uvijek spreman za daljnju kilometražu. Čak je i silueta na drugoj razini: od visokog vjetrobranskog stakla do karakterističnog stražnjeg dijela uz pomoć gornjeg dijela i naslona za glavu. To nadopunjuju inovativna tehnologija i obilje prostora - posebno za dvoje. To je nadohvat ruke: Grand America horizont čini neograničenim - a opet tako blizu. 

Dizajn K 1600 Grand America

Odaberite svoj stil.

Ukupno tri verzije u boji pojačavaju vaš izgled sa K 1600 Grand America. Slobodni ste odabrati koji vam najbolje odgovara - i vašem stilu vožnje.

*/-->

Hockenheim srebrna metalik

Nova boja Hockenheim srebrna metalik daje K 1600 Grand America snažnu i elegantnu prisutnost.

external-link-arrow-slim Created with Sketch.
*/-->

Black storm metalik

Za impozantni izgled vašeg 6-cilindraša.

external-link-arrow-slim Created with Sketch.
*/-->

Imperial plava metalik

Pomoću Imperial plave metalik boje, vaš K 1600 Grand America blista uzbudljivo i lijepo u središtu reflektora.

external-link-arrow-slim Created with Sketch.

Oblikovan slobodom.

Ne može se poreći: s iskonsom bočnom linijom i čeličnim prigušivačem paralelno s cestom, čini se da će ovaj luksuzni motociklistički Bagger postati jedno s cestom. Neodoljiva prednja strana i upečatljiva stražnja strana s LED indikatorima i kočnicama integriranim u kućišta čine da se izdvaja iz mnoštva. Snažni crni 6-cilindrični dizajn ne ostavlja mjesta dvojbi: maksimalno uživate u svojoj slobodi. To se svodi na standardne crne cjevaste upravljače koji su uvijek nadohvat ruke. Visokokvalitetne pločice na spremniku stroja dokazuju svoju svrhu - kao i vašu: K 1600 Grand America.     

+ Saznajte više

Redni 6-cilindrični motor

1,649
cc kapacitet
175
Nm maks. obrtni moment na 5,250 o/min
750
mm visina sjedala (nisko sjedalo)
125
Nm pri 1,500 o/min, ovo je 70% maks. okretnog momenta
Uljem-/ vodom hlađen četverotaktni redni šesterocilindrični motor

Veliki snovi? Nema problema.

To je tvoja turneja, tvoj san. Učinite put s rednim 6-cilindričnim motorom i njegovih 1649 ccm. Za dinamično iskustvo i vrhunsku glatkoću rada. Maksimalni okretni moment od 175 Nm i 118 kW (160 KS) razvijaju neusporediv i potisak bez napora. Već imate 70% okretnog momenta dostupnog pri 1.500 o/min. Snagu možete osjetiti čak i najmanjim okretanjem zgloba - praćeno snažnim, opuštenim klizanjem. Pomoćnik za vožnju unazad osigurava lako upravljanje prilikom odmora od vožnje. Možete nastaviti opuštanje do kraja vožnje. Jer zahvaljujući Keyless Ride, možete brzo i bez napora ponovo krenuti na put. 

+ Saznajte više

DOŽIVITE ZVUK K 1600 Grand America

Najvažnije karakteristike K 1600 Grand America

Dalje i dalje.

Dalje i dalje.

Udobno krstarenje s obiljem prostora: s Grand Americom nikada nećete poželjeti da se putovanje završi. Standardni Dynamic ESA utjelovljuje najbolju moguću dinamiku upravljanja i vožnje - "DYNAMIC" način rada omogućuje vam klizanje kroz vožnju još glađe. Noge odmarajte na standardnoj pločici za odmor stopala – ležeran, tipičan “Američki način vožnje". Visina sjedala suvozača snižena je za 7 cm za još veću dostupnost, posebno pri sastavljanju i demontaži motocikla –  a oslonci za stopala su također bili pomaknuti prema dolje. Nadalje, zajamčeno će zadiviti standardna zaštitna šipka motora i audio sustav s navigacijskom pripremom. Putovanje se nastavlja. Osigurajte se još ugodnijim dodacima za naslon za ruke koji su dostupni na zahtjev. 

+ Saznajte više
  • Za vožnju je uvijek dobar osjećaj.

    BMW Motorrad je prvi proizvođač koji je pružio "intelligent emergency call" tvornički: sustav čvrsto smješten na upravljaču, koji u slučaju nužde može samostalno i automatski pokrenuti lanac spašavanja i na taj način olakšati bržu pomoć hitnih službi. "Intelligent emergency call" automatski postaje aktivan nakon lakše ili teže nesreće. Ali vozač može i ručno pokrenuti hitni poziv pritiskom na tipku, ako je na primjer primijetio nesreću. Nakon aktiviranja sustava, automatski ili ručno, GPS podaci lokacije i smjera vožnje motocikla šalju se putem mobilne telefonije u BMW-ov pozivni centar. Odavde se aktivira spasilački lanac. Za brzu i preciznu pomoć. I sjajan osjećaj na svakoj turneji.

  • Za najbolji kontakt s cestom.

    Standardni Dynamic ESA još jednom značajno povećava prvoklasnu udobnost u vožnji K 1600 Grand America. Osigurava najbolju vuču, sigurnost i najvišu razinu udobnosti: dynamic ESA kontrolira ovjes ovisno o stanju vožnje i manevarima automatskim prilagođavanjem detektiranim uvjetima. Pri tome osigurava značajno poboljšani kontakt između ceste i gume, čak i u zavoju. Omogućavanje osobina vožnje koje su uvijek stabilne i dodatno pojačanu udobnost i sigurnost - posebno na onim dugim turama.

  • Jednostavno unazad. Strme staze i uski prostor na popularnim vidikovcima ili parkirnim mjestima nisu problem s prikladnom asistencijom u kontroli momenta (TCA). Ostavljajući vam samo osmijeh za parkiranje i manevriranje. Aktivirajte pomoć za vožnju unazad tako da motocikl stavite u neutralni položaj i aktivirate funkciju pomoći pomoću gumba na lijevoj upravljačkoj ploči. Čim se R prikaže na zaslonu i započnete ga pritiskom na njega, možete lako izaći sa svog parkirnog mjesta i dovoljno se brzo kretati do vašeg sljedećeg odredišta.

Posebna oprema i pribor.

Sa širokom ponudom posebne opreme i originalnim BMW Motorrad dodacima možete prilagoditi K 1600 Grand America kako bi savršeno odgovarao vašim individualnim željama.

Saznajte više

Više Tourer modela