Jednostavno predivno.

BMW Motorrad Days 2018: zajednica ih obožava!

To je postao nezaobilazan događaj za ljubitelje BMW motocikala. Smještena usred zapanjujućih planina njemačkog Zugspitzea, više od 35.000 posjetitelja došlo je iz cijelog svijeta kako bi proslavili svoju zajedničku strast prema motoriziranim dvokolicama. Ovogodišnji događaji uključivali su predstave Busty Woltera i njegove freestyle motocrossers, kao i uzbudljive predstave kaskadera Mattieja Griffina i Dirka Manderbacha, koji su publiku oduševili. Drveni tzv. kotao motodroma bio pun četiri bučna BMW-a R 25s, dok su se gume dimile i škripale na drift showu u areni.
Još jedna nezaobilazna prezentacija bila je predstavljanje novih serija boja i specijalnih završnih premaza boje - zahvaljujući dizajnerskom rasponu “Opcija 719”, šarene nove kombinacije nadjačale su atmosferu izložbenog šatora. Uzbuđenje nije izumrlo ni navečer: bendovi i DJ-evi su učinili svoj dio kako bi održali super atmosferu u noći.
Događaj je bio zaokružen uspjehom, zabavnim od početka i završavajući u nedjelju tipičnim njemačkim “Gemütlichkeit” (ugodnim, opuštajućim osjećajem). Čak i kad su se svi počeli pakirati da se vrate u svaki kutak svijeta, planovi su već u pripremi za 19. BMW Motorrad Days, od 5. do 7. srpnja 2019. godine. Radujemo se Vašem dolasku!  

Novi motocikli, svježe boje, dodatni pribor.

Iskustvo iz prve ruke je ono što je BMW Motorrad Days. U izložbenom šatoru, tik do arene za događaje, posjetitelji su uspjeli dobiti trenutni raspon modela, kao i BMW Motorrad Ride & Style kolekciju. Tijekom sva tri dana tamo su razgovarali stručnjaci, odgovarali na pitanja, dijelili priče kao i otkrili zanimljive činjenice i pozadinske detalje o motociklima. U izložbenom šatoru „Spezial“, brand prikazane praktične prilagodbe. Posjetitelji su istražili dizajnerski raspon „Opcija 719“, gdje su mogli pronaći obrađene poklopce cilindarske glave, oslonce za noge, ručice kočnica i spojke, kovane kotače, specijalne boje i dijelove za poboljšanje performansi kako bi prilagodili svoje strojeve. Novi trendovi boja i kreacije boja bili su poseban favorit.

+ Saznajte više

Akcija i predstave

Motorkros ekstravaganca.

Motorkros ekstravaganca.

Jednostavno uzbudljivo. Kakva predstava talentiranih freestylera Busty Woltera, Kai Haasea, Davidea Rossija i Lukas Weisa! Njihov FMX Show odbio je gravitaciju s trikovima i skokovima koji su ih slali kroz zrak na svojim strojevima, jednom rukom na upravljaču ili, u djeliću sekunde, bez kontakta s motociklom. Nevjerojatne su varijacije backflipova koje ti momci mogu izvesti. Na primjer, stajanje na rukama u backflipu, plus preokretanje i backflip supermena. Čisti užitak koji je zahtjevao bis.  

+ Saznajte više

Kaskaderski duet.

Kaskaderski duet.

Gromoglasni pljesak za takvu mirnu umjetnost. Stunt vozači Mattie Griffin (Republika Irska) i Dirk Manderbach (Njemačka) doveli su svoje motocikle do granice - čak i na mokrom asfaltu - zaslijepljujući publiku svojom vrhunskom Street Bike Freestyle predstavom. Dvojac se naizmjence pokazivao okupljenima kako su se okrenuli unatrag, vozili su se zastoji, kolica, surfanje motociklima i prednji okreti - gume cijelo vrijeme škripe. Nitko nije htio da se ova predstava privede kraju!

+ Saznajte više

Čisto uzbuđenje na osam kotača.

Čisto uzbuđenje na osam kotača.

Hazarderska predstava u izvornom Motodromu, izgrađenom 1928. godine, uvijek je mamac za publiku. Čeličnim živcima, ovi motociklistički akrobati istodobno su vozili četiri BMW R 25s oko strmog nagiba te šest metara visoke drvene konstrukcije koja izgleda kao čarobni kotao. Sva tri dana ovi umjetnici strme krivulje pojavljivali su se gotovo svakih sat vremena kako bi izveli svoju nevjerojatnu predstavu. Pratili smo predstavu uživo.

+ Saznajte više

Klize, driftaju, ubrzavaju.

Klize, driftaju, ubrzavaju.

Gume su se zagrijale - mogli ste ih vidjeti kako se sjaje i zamagljuju - u Ritzmann Motorsport drift showu na priredbi. Vozači dva BMW-a odvažili su se na granice poprečnih i vučnih sila, pokazujući eleganciju driftanja. Gomila je bila blizu akcije, uzbuđenje im se pojavilo na licima.  

+ Saznajte više

Pun gas na pisti.

Pun gas na pisti.

Najbolje od 40 godina bilo je izloženo na BMW Motorrad Ride& Style Fashion predstavi. Marka je predstavila svoju staru odjeću za motocikle kao i sadašnju kolekciju u posebnoj „kolekciji 40 godina“. Iako su se stilovi i materijali mnogo mijenjali tijekom desetljeća, baš kao i sada, sve se vrti oko neobuzdane ljubavi prema vožnji i požudi za avanturom. U isto vrijeme, temeljna poruka uvijek dolazi glasno i jasno: gdje god vas strast privlači, vaša druga koža nudi vam sigurnost i udobnost. Za savršeno iskustvo vožnje.  

+ Saznajte više

Pridružite se i isprobajte

Radionice.

Radionice.

Sastavljanje, razgovor i kupnja: od prvog dana događaja, posjetitelji su prigrlili BMW radionice za motocikle "Bike Check" i "Navigator". Kroz nedjelju su kolege iz BMW Motorrada gostima nudili plodove svog znanja u poslijeprodajnom području, detaljno provjeravajući svoja vozila. Također su bili spremni s nizom savjeta za montažu pribora. U Navigator Training School, sudionici radionice dobili su neprocjenjive savjete iz prve ruke o tome kako optimalno iskoristiti Navigator BMW Motocikla VI. Pogledajte Facebook Live Video ovdje.

+ Saznajte više

Samo za djecu.

Samo za djecu.

Nema buke, nema auspuha. Ali dječji program ne znači da je lak. BMW Motorrad Days ponudili su za od 6 do 14 godišnjake, sljedeću generaciju vozača, priliku da prvi put dožive svijet motocikala i steknu osjećaj za probnu vožnju. "Kids' Trial" u areni bio je o spretnosti i koncentraciji, kao i o učenju kako kontrolirati tijelo i vozilo. Zašto bez buke i ispušnih plinova? Sve se radilo isključivo na električnim probnim motorima. Nešto što su mnogi odrasli također željeli isprobati!

+ Saznajte više

Grupno turiranje.

Grupno turiranje.

Okruženi ovako zapanjujućim alpskim krajolikom, nezaboravni izleti na cestama bili su glazura na torti BMW Motorrad Days-a. Cjelokupni i poludnevni izleti kao i „panoramske“ ture kroz idilične planinske krajolike sva tri dana. I ove su godine u tradicionalnom konvoju sudjelovali motociklisti iz cijelog svijeta. Baš kao i tradicionalni, legendarni "Classic Convoy", s gomilom blistavih strojeva koji su se kretali ulicama Garmisch-Partenkirchena. Na Custom Ride-Out, na desetke raznovrsnih, ali sve impresivno sastavljenih strojeva također su zasjali u središtu pozornosti.  

+ Saznajte više

Izložbe

Što je novo na tunerskoj sceni.

Sve je u imenu. To vrijedi i za stalno rastuću scenu prilagođavanja, čiji su izložbeni šatori bili smješteni u tzv. “Custom Village”. Ovdje su oni koji pokazuje svoje stvari od petka do nedjelje: Bad & Bold, Dr. Footers, Fabrica Svizzera, Hammer Kraftrad, Kingston Custom, MotorCircus, Nagel Motors, Senger, South Garage, Temple Choppers, Berham Customs, Unit Garage, Urban Motor, VTR Customs i Walzwerk.  

+ Saznajte više

Jači zajedno.

Jači zajedno.

Bilo koje srce motociklista ovdje bi brže kucalo. Oko 80 izlagača i partnera predstavilo je svoje ekskluzivne proizvode za ljubitelje motocikala. Možete pronaći široku ponudu koja će vam pomoći da stavite završne dodire na svoj motocikl, kao što je to slučaj s outfittersima Touratech, Wunderlich, SW-Motech, Siebenrock, Hornig, Dr. Jekill & Mr. Hyde, ZTechnik i Sena. Prestižni proizvođači guma kao što su Metzeler i Bridgestone također su izložili svoj trenutni asortiman guma. Mnogo drugih praktičnih usluga bilo je dostupno na BMW Motorrad Days 2018. - posjetitelji su mogli zamijeniti ulje, popraviti svoje gume ili popraviti motocikl bilo koji dan događaja. Šator „BMW Motorrad Travel, Training, Testride“ bio je izvrsno mjesto za početak planiranja sljedeće avanture, organiziranje treninga za isprobavanje ili rezerviranje probne vožnje. 

+ Saznajte više

Ljudi i motocikli

Jedna velika obitelj - velika zajednica.

Jedna velika obitelj - velika zajednica.

Gdje god da ste pogledali, na BMW Motorrad Daysu pronašli ste ljude iz cijelog svijeta. Niste čuli samo engleski, talijanski, španjolski i francuski. Mogli biste se susresti i sa Nizozemcima, Poljacima, Švicarcima, Austrijancima - i Skandinavcima. Grupa biciklista iz Danske divila se predstavama koje su oduzimale dah. "Također možemo ubrzano upoznati najnoviju opremu za naše motocikle," rekao je jedan Danski motociklist. Što privlači ljude u Garmisch-Partenkirchen?  Prema Hansu i Petri Faßbender: "BMW Motorrad je naša strast, tako da ne postoji mjesto na kojem bismo radije bili nego ovdje. Osim toga, ne postoji ništa slično mirisu benzina i spaljenih gume! Sve u svemu, atmosfera ovdje na Motorrad Days ne može se pobijediti."  

+ Saznajte više
BMW Motorrad je naša strast, tako da ne postoji mjesto na kojem bismo radije bili nego ovdje. ”

Petra Faßbender, posjetitelj

Na putu.

Na putu.

Pure&Crafted Signature Bike udara po asfaltu četiri mjeseca diljem Europe. Raznovrsni vozači pokušavaju pronaći uzbudljive rute, proizvođače koji su na putu i vrhunske mehaničare talente. U petak navečer palica je predana u areni. Pogledajte Facebook Live Video ovdje. Mile Stevic i Ben Arslan vozio je Signature Bike od Pariza do Ujedinjenog Kraljevstva, posjetiti proizvođača Marshall pojačala, među ostalim mjestima. Na BMW Motorrad Days predali su motocikl uredniku Craftrada Janu Joswigu. Sada je R nineT Pure Custom sa svojim obrađenim prilagođenim dijelovima ponovno na putu…

+ Saznajte više

Zvijezde i glamur.

Po dolasku na BMW Motorrad Days po prvi put prošle godine, Wincent Weiss ponovno se vratio 2018. godine kao poseban gost zabave. Pjevač i ambasador marke BMW Motorrad inspiriran je raznim izložbama. Posebno je bio zapanjen izložbama u petak u areni. Pjevač je također izabran za sretnog dobitnika F 850 ​​GS. Još jedna redovna zvijezda u Garmisch-Partenkirchenu je glumac Hannes Jaenicke. Od 2008. se svakodnevno družio s mnoštvom. Njegova razlozi su jasni: "Ovdje se jednom godišnje sretnem sa svim prijateljima iz BMW Motorrada. Uvijek se osjećam kao da se vraćam kući." Hannes je stigao sa K 1600 Bagger. "To je savršen motocikl, kao da vozite automobil. Bagger je tako siguran na cesti, čak i u lošim vremenskim uvjetima - odličan je motocikl.”

+ Saznajte više
Na BMW Motorrad Daysu susrećem puno prijatelja. Kao da se vraćam kući. ”

Hannes Jaenicke, glumac

Atmosfera

Party, party, party.

Party, party, party.

Trodnevna zabava, tko bi se mogao oduprijeti zabavi? Sve je počelo performansom Bogus Brothersa na dobrodošlici u BMW Motorradu. Peteročlani bend zapalio je masu i postavio teren za zabavu tijekom cijelog vikenda. Bilo je i neke ozbiljne zabave na Rob Ryan Roadshowu u Motodromu - sa starom školom rockabillyja, country i bluesom. Nakon dana prepunog događanja, mnogi posjetitelji su se vratili oko krijesa na zvukove gitare Jimmyja Rogersa. U partijskom šatoru, atmosfera je bila nezaboravna zahvaljujući DJ Gong timu i grupi Dreirad. DJ Robert je pokrenuo publiku u američkoj loži.

+ Saznajte više
Oduševljen sam što BMW Motorrad Days privlače toliko puno ljudi. ”

Markus Schelkle, posjetitelj

Program 2018.

Raspored programa 2018
PDF   |   0.67 MB   |   EN
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

spinner