Gorivo za vašu dušu.

R nineT izmjene od najpoznatijih tunera.

 Poklopac spremnika Pure izrađen od nehrđajućeg čelika od brušenog stakla daje poklopcu spremnika za gorivo trajnu, sjajnu površinu.  

Što je Soulfuel?

Što je Soulfuel?

Za njegov 90. rođendan stvorili smo veoma emotivan motocikl: R nineT. Motocikl koji je ujedno i retrospektivan, a istodobno i vrhunski. Ikona novog svjetskog tematskog naslijeđa s dovoljnim potisnim plinom za dušu. Za uvođenje R nineT-a na tržište izašao je film koji je čeznuo za kreativnim naslovom. Ali Soulfuel nije samo izmišljena riječ. Soulfuel je izjava za R nineT. Proizvođači motocikla dali su R NineT-u komad svoje duše i mesa. To je kamen temeljac velike varijabilnosti: s najboljim tunerima, rafiniramo R nineT prema vlastitoj mašti. Kako bismo pokazali raznolikost, osnovali smo partnerstvo pod izrazom Soulfuel. Pokazujemo vrlo kreativne i savršeno detaljne motocikle.     

+ Saznajte više

Čisti tiskani materijal.

Čisti tiskani materijal.

Knjiga "Soul Fuel – BMW R nineT Customizers" je savršeno nadopunjavanje pretvorbi R nineT-a koje su ovdje prikazane. Uključuje portrete odabranih Soulfuel motocikala i njihovih kreativnih kreatora. Više od lijepe knjige za pregledavanje!

+ Saznajte više

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

spinner