Najvažnije značajke aplikacije REVER.

Moćna aplikacija na dlanu; jednostavno sučelje korisnicima omogućuje brzo snimanje vožnje, dijeljenje s prijateljima ili zajednicom te mnoge druge moćne značajke navigacije.

OSNOVNA VERZIJA

Praćenje i dodavanje fotografija.

Praćenje vožnje primarna je funkcija aplikacije. Jednostavno pritisnite gumb Track, a aplikacija počinje snimati vašu vožnju. Udaljenost, trajanje, prosječna brzina i nadmorska visina bilježe se tijekom vožnje i dodaju se statistici završene vožnje. Kada spremate vožnju, možete dodati fotografije i odabrati motocikl iz virtualne garaže. Ako su usluge lokacije omogućene, fotografije će se prikazati na mjestu snimanja.

+ Saznajte više
Zašto REVER? Zato što je aplikacija dobar alat za upoznavanje zajednice s novim rutama i otkrivanjem istih. ”

Justin Bradshaw

Dijeljenje sa zajednicom.

Vi odlučujete da li ćete svoju vožnju učiniti javnom i podijeliti je s cijelom REVER zajednicom, podijeliti je s prijateljima ili označiti kao privatnu. Također možete vidjeti rute svojih prijatelja (planirane ili praćene), poput njih, dodavati komentare ili ih kopirati u vaš feed.

+ Saznajte više

Izazov vas čeka.

Pratite, povećajte kilometre i pobijedite. To je ono o čemu se radi s različitim izazovima u kojima možete sudjelovati s aplikacijom. Imena kao što je izazov za cijelu sezonu, izazov za vozača na duge staze i svjetski izazov već ukazuju na izazove. Očekuju vas iznenađenja iz REVER-a i suradničkih partnera.

+ Saznajte više
Bez obzira jeste li u Njemačkoj ili Peruu, uz REVER možete pronaći savršena nova mjesta za vožnju. ”

Mark Roebke

Premium verzija

Premium verzija nudi još zanimljivije značajke. To uključuje i one nedavno razvijene. Kliknite ovdje da biste prešli na premium verziju!  

+ Saznajte više
Rever Premium external-link-arrow-slim

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

Odgovarajući motocikli.

spinner