Vision Vehicles diljem svijeta.

Nakon što je 7. ožujka održao svoj svjetski debi na Centenary Eventu, konceptni automobil BMW VISION NEXT 100 kreće na simboličnu svjetsku turneju u Kinu, Veliku Britaniju i SAD, gdje je motocikl budućnosti predstavljen u velikom finalu. Tema turneje: "Iskonski impulsi. Iskustvo budućnosti BMW grupe". Kao vizionar, BMW Grupa istražuje mogućnosti digitalizacije i utjecaj tehnologije na naš privatni i profesionalni život.

Iz Münchena BMW VISION NEXT 100 putuje u Peking za svoj debi u Aziji. Vision Vozila iz MINI-ja i Rolls-Roycea debitiraju u Londonu.

Konačni vrhunac je svjetski debi BMW Motorrad Vision Vehicle u Los Angelesu 11. listopada. Motocikl budućnosti počinje se oblikovati i prije nego što je zapravo otkriven.

Izložba Future Experience u BMW Welt.

U isto vrijeme kada se događa "Iconic Impulses. BMW Group Future Experience", izložba Future Experience započinje početkom travnja u Double Coneu u BMW Welt u Münchenu. Instalacija pruža pregled tema i eksponata "iskonskih impulsa" tijekom godišnjice.
+ Saznajte više

100 remek-djela privremena izložba.

Povodom 100. rođendana BMW Grupe, privremena izložba 100 remek-djela predstavlja stotinu važnih koraka u povijesti BMW-a. Počevši od 7. ožujka, posjetitelji BMW muzeja mogu vidjeti remek-djela iz proteklih sto godina, kao što su BMW 328, BMW 507 ili BMW Turbo. Izložba također ilustrira revolucionarne odluke koje su oblikovale tvrtku i njezinu uzbudljivu povijest do danas.
+ Saznajte više

Četiri vizije. Četiri Vision Vehicles.

Posjetitelji u Olimpijskoj dvorani dobivaju uvid u vozilo BMW VISION NEXT 100 Vision.

Više o Vision Vehicles

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

Odgovarajući motocikli.

spinner