Četiri vizije. Četiri Vision Vehicles.

U svojoj godišnjici, BMW Grupa gleda naprijed: kako izgledaju vozila budućnosti?

Tijekom godine, četiri vozila za viziju daju vam apetit za ono što se sprema. Brandovi marke BMW, MINI, Rolls-Royce i BMW Motorrad oslikavaju vizionarsku sliku svijeta mobilnosti u budućnosti. BMW Motorrad zaokružuje sve ovo predivnim predstavljanjem vizionarskog motocikla u Santa Monici u listopadu.

Na svečanoj svečanosti otvaranja obljetničke godine u Münchenu Olympiahalle održan je inspirativan prikaz futurističkog dizajna. Na velikoj proslavi rođendana otkriven je prvi od ukupno četiri Vision Vehicles. Brend BMW-a krenuo je i pokazao kako će se mobilnost osjećati u nadolazećim desetljećima sa svjetskom premijerom futurističkog automobila BMW VISION NEXT 100. Zavjese za preostala Vision Vehicles biti će spuštene tijekom sljedećih mjeseci.

BMW Vision Next 100.

"Ako to možete zamisliti, postoji dobra šansa da ćete isto moći implementirati", kaže Adrian van Hooydonk, viši potpredsjednik BMW Group Design. Njegovi dizajneri stvorili su automobil u BMW-u VISION NEXT 100 koji objedinjuje dva načina vožnje: autonomnu vožnju, pri čemu vozač može jednostavno sjesti ili nastaviti druge aktivnosti; i tipično BMW iskustvo vožnje koje se ne bi smjelo zaboraviti u svijetu digitalizacije.
+ Saznajte više

Predviđanje za vizionarski motor.

BMW Motorrad utjelovljuje radost vožnje na dva kotača. Pogled u budućnost će vam reći da će motociklizam olakšati nepredviđene slobode. Inteligentne tehnologije omogućuju vozaču da izvuče maksimum iz svakog trenutka - u savršenoj ravnoteži uzbudljivog užitka u vožnji i maksimalne sigurnosti.
Pametna oprema proširuje mogućnosti vozača i poziva ga na nove rute. Vizionarsko vozilo BMW Motorrad biti će predstavljeno u sklopu BMW Group World Tour 11. listopada u Los Angelesu.
+ Saznajte više

Više priča koje bi vas mogle zanimati.

Odgovarajući motocikli.

spinner