BMW F 900 XR

Više, brže, dalje

XR predstavlja beskompromisnu kombinaciju atleticizma i performansi na dugim stazama: Adrenalin danima, zavoj za zavojem. Na novom F 900 XR možete nastaviti loviti ove zavoje bez prestanka – kilometar po kilometar. Čak i njegov uzbudljiv dizajn obećava čiste performanse. Dok uspravno opušteno sjedenje i zaštita od vjetra i vremenskih prilika pokazuju: Samo jedna osoba odlučuje kada je vaša vožnja gotova - vi.

Zahvaljujući punom asortimanu opreme, jednako ste dobro opremljeni za sport i putovanje kao i za grad. F 900 XR je motocikl koji odgovara vama i vašem sportskom stavu. #NeverStopChallenging

Jasan govor tijela – nepogrešivi XR

Motivacija F 900 XR može se vidjeti na prvi pogled. Upečatljivi LED svjetlosni vodiči novorazvijenih prednjih svjetala naglašavaju zapovjedničku prirodu F 900 XR – osjećaj koji vi najbolje poznajete. Oklop se dodatno nadograđuje na ovo dinamično uzbuđenje. Precizni rubovi definiraju njegov agresivni dizajn. Tanak i vizualno kratak rep priziva atletsku energiju ovog izvođača na duge staze.

+ Saznajte više

Izražajne boje

Sva tri dizajna ističu precizno postavljene rubove i definirane površine modela F 900 XR. Sve varijante također imaju jednu zajedničku stvar: potpuni potisak prema naprijed. Oprema i cijene u konfiguratoru odnose se na njemačko tržište i mogu se razlikovati od opreme i cijena za hrvatsko tržište.

Sport

Uzbudljiv i pun snage, F 900 XR Sport u upečatljivoj Racing plavoj metalik boji 2 prihvaća svaki novi izazov.

Triple Black

Potpuni užitak u vožnji, zavoj za zavojem: Black storm metalik boja naglašava ovu moćnu karakteristiku F 900 XR.

Light white

Puristički, odlučan, cool: BMW F 900 XR s bojom u svijetlo bijelim i crnim naplatcima čarobno privlači poglede ljudi.

Uspravno i opušteno

Uspravno i opušteno

Na kraju dana, prošli ste poveći broj kilometara i odmorni silazite s motocikla: ergonomija F 900 XR. Potpuno je dizajniran za sportske performanse na velikim udaljenostima. Vozite zavoj za zavojem iza njegovog zaštitnog prednjeg oklopa. Maksimalna varijabilnost ovdje je pravilo, s visinama sjedala od 775 do 870 mm, kao i potpuno podesivim upravljačem i fleksibilnim vjetrobranom na dvije razine. Optimalan položaj oslonca za noge i sjedala omogućuje vašem suvozaču da se pridruži strasti za svakim kilometrom.

+ Saznajte više

Dvocilindrični redni motor

77
kW (105 KS) max. kapacitet pri 8,500 rpm
92
Nm max. okretni moment pri 6.500 o/min
895
Kapacitet u cm3
775
Visina sjedala od 775 do 870 mm

Vaš puls u mirovanju: 92 Nm

Vaš puls u mirovanju: 92 Nm

Trkaća linija pred vašim očima i pogled daleko naprijed, svaku krivinu prolazite smireno i samouvjereno. Jedan za drugim, opet i opet. Samo tipično #NeverStopChallenging. Ako je vaša želja voziti više i voziti dalje, upoznajte prave partnere: dvocilindrični redni motor visokog okretnog momenta F 900 XR daje između 4500 i 8500 o/min za 87 Nm. Opcijski Dynamic ESA pruža optimalnu udobnost ovjesa i vrlo stabilno upravljanje. Oni koji na ovaj način voze, ostavljaju druge iza sebe.

+ Saznajte više

XR od početka: A2 varijanta F 900 XR

XR od početka: A2 varijanta F 900 XR

Želja je tu ali postoje ograničenja? To nije razlog da odustanete od intuitivnog upravljanja i dugih udaljenosti: dostupna varijanta F 900 XR od 95 KS može se prigušiti tako da se možete voziti s A2 vozačkom dozvolom.

+ Saznajte više

Vizionarski – doslovno

Vizionarski – doslovno

F 900 XR postavlja standarde kada je u pitanju osvjetljenje. Ima prilagodljivo svjetlo za zavoje – dostupno po prvi put u segmentu srednje klase. Smješten u novorazvijenim upečatljivim LED prednjim svjetlima, pruža savršeno osvjetljenje zavoja pod kutom od 7°: očiti plus pri vožnji noću ili u uvjetima lošeg osvjetljenja.

+ Saznajte više

Sustavna sigurnost

Sustavna sigurnost

Brojne druge inovacije osiguravaju ugodnu i opuštenu vožnju. Dinamička kontrola kočenja (DBC) i kontrola kočenja motorom (EBC) pružaju veću sigurnost za kočenje u nuždi i za naglo otpuštanje papučice gasa, kao i za iznenadno prebacivanje u niži stupanj prijenosa.

+ Saznajte više

Doživite zvuk F 900 XR

Značajke modela F 900 XR

Dvocilindrični redni motor
Vidimo izbliza dvocilindrični redni motor.
Dynamic ESA
Vidimo krupni plan Dynamic ESA.
Prilagodljivo svjetlo u zavojima
Vidimo svjetla BMW-a F 900 XR.
Visine sjedala: Širok raspon koji jednostavno odgovara
Vidimo sjedalo BMW-a F 900 XR.
Vjetrobran podesiv po visini
Vidimo vjetrobransko staklo BMW-a F 900 XR.
Uvijek dobro informirani uz BMW Motorrad Connectivity i TFT zaslon
Vidimo TFT zaslon u boji BMW-a F 900 XR.
Prikladan prostor za pohranu
Vidimo opcije za pohranu BMW-a F 900 XR.
ECALL, umirujući suputnik
Vidimo ECALL prekidač instaliran na upravljaču vozila.

Naši prijedlozi za vaš ukus

F 900 XR ne radi kompromise između atletskog duha i performansi na velikim udaljenostima. Ali svaki se vozač usredotočuje na različite stvari - upravo smo zbog toga izradili tri primjera prijedloga:

+ Saznajte više

Odjeća

Ostali modeli

Imajte na umu da neke varijante boje prikazane u videu više nisu dostupne za najnoviju ponudu modela. Oprema i cijene u konfiguratoru odnose se na njemačko tržište i mogu se razlikovati od opreme i cijena za hrvatsko tržište.

+ Saznajte više
spinner