R 1250 RS

od 17.909,62 EUR / 134.940,00 HRK
od 189,65 € mjesečno uz 3asy Ride financiranje*

Počevši od 01.12.2020., očekuje se da će vozilo prikazano ovdje biti isporučeno s kočionim sustavom drugog proizvođača (moguće drugačijeg izgleda) umjesto kočionog sustava marke Brembo.

Počevši od 01.12.2020., očekuje se da će vozilo prikazano ovdje biti isporučeno s kočionim sustavom drugog proizvođača (moguće drugačijeg izgleda) umjesto kočionog sustava marke Brembo.

Tečaj za 1 EUR = 7,534500 kn

*Iznos mjesečne rate iskazan je u EUR, s uključenim svim davanjima (PDV i PPMV). Izračun rate je informativan i izrađen u suradnji s Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o. kao davateljem leasinga, na bazi financijskog leasinga na rok otplate 36 mjeseci, uz 33% akontacije i 33% zadnje otkupne rate. Mjesečna rata izračunata je na bazi nominalne kamatne stope 2,75%, promjenjiva vezana uz 3M-Euribor. Trošak obrade ugovora iznosi 0%.

Temeljem upita klijenta, davatelj leasinga ispostavlja Leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima ponude i uvjetima financiranja. Efektivna kamatna stopa (EKS) se iskazuje unutar Leasing ponude u slučaju potrošačkog kreditiranja te uz nominalnu kamatnu stopu uključuje trošak interkalarne kamate i okvirne troškove kasko osiguranja uz franšizu koji su poznati u trenutku izrade informativnog izračuna.

Kod zahtjeva za financiranje fizičkih osoba, moguće je ugovoriti financiranje uz nominalnu kamatnu stopu 3,85%, fiksno

Preduvjet za sklapanje ugovora o leasingu je pozitivna odluka kreditnog odbora, a konačni uvjeti leasinga definiraju se ugovorom o leasingu. Za plaćanje se koristi prodajni tečaj za EUR kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. na dan uplate.

Odabirom akcijskog modela „3asyRide“ u cijenu se uključuje produžena garancija na motocikl (ukupno u trajanju 5 godina).

Akcijski uvjeti financiranja iz ponude "3asyRide“ važeći su za zahtjeve financiranja BMW motorkotača, koji su odobreni do 31.12.2022.

NOVI BMW R 1250 RS

Sportsko putovanje u brzoj traci

Svako putovanje određuje dva faktora: vrijeme i udaljenost. S novim BMW-om R 1250 RS možete dobiti više staza iz svake turneje. Bogat okretni moment od 143 Nm i 100kW (136 KS) novog bokser motora ubrzavaju vas još brže do vaše krstareće brzine. Inovativna tehnologija BMW ShiftCam nudi vam više okretnog momenta i impresivnu elastičnost tijekom čitavog raspona brzina. Na taj način možete se iskočiti do impresivnog sprinta na asfaltu u svakoj  situaciji u vožnji. Redizajnirana prednja strana daje potpuno LED svjetla svjež, sportski izgled i aerodinamično se pretvara u vjetar. Na ovaj način možete voziti brzo i udobno u bilo koje vrijeme. Jedno je sigurno - bez obzira koliko ceste ostavite u određenom vremenu: s R 1250 RS vaše zadovoljstvo u vožnji raste sa svakim metrom koji pređete.

DIZAJN R 1250 RS

Odaberite svoj stil

Uz različite varijacije i stilove boja, izgledate dobro pri bilo kojoj brzini.

Black storm metalik

S osnovnom verzijom u klasičnoj Black storm metalik boji, vi dan pretvarate u noć. Srebrni elementi poput oslonaca za noge i upravljača dodaju sjajne naglaske.

Sport

Sa Style Sport u Light white uživat ćete u živopisnom izgledu i naglasiti sportsku stranu R 1250 RS.

Stil Exclusive

U imperial plavoj metalik, poruka je ekskluzivnost. Elegantan izgled zagarantiran je tamnim cjelokupnim dojmom. Zlatne kočione čeljusti, ekskluzivne oznake i poklopac spremnika od nehrđajućeg čelika svjedoče o najvišoj kvaliteti.

Sportski stil upoznaje ergonomiju

R 1250 RS kombinira sportsku sposobnost sa sposobnostima putovanja. Potpuno revidirana prednja strana, uključujući novi spojler motora, naglašava dinamičan cjelokupni dojam Sport Tourera. Simetrični izgled dvostrukih farova daje R 1250 RS uravnotežen i moderan izgled. Geometrija upravljača osigurava sportski položaj sjedenja.

+ Saznajte više

DVOCILINDRIČNI BOKSER MOTOR

1,254
ccm kapacitet
100
kW (136 HP) pri 7,750 o/min
143
Nm max. okretni moment pri 6.250 o/min
200
Maks. brzina preko 200 km/h
Dvocilindrični bokser 1250 ccm (hlađen zrakom i tekućinom)

Punon snagom naprijed

Punon snagom naprijed

BMW ShiftCam naziv je inovativne tehnologije koja vam omogućuje brže ubrzavanje iz bilo koje brzine. To se postiže pomoću varijabilnog sustava upravljanja bregastim vratilom. Povećanje na 100 kW (136 KS) daje vam više snage i, uz proširenje kapaciteta na 1254 ccm, mogućnost još jednog sprinta u brzoj traci. Porast okretnog momenta (maks. 143 Nm) primjetan je u svakom rasponu okretaja, tako da su tipični bokser nalet i čisti užitak u vožnji zajamčeni.

+ Saznajte više

Doživite zvuk novog R 1250 RS

Promjena kočionog sustava

Počevši od 01.12.2020., očekuje se da će vozilo prikazano ovdje biti isporučeno s kočionim sustavom drugog proizvođača (moguće drugačijeg izgleda) umjesto kočionog sustava marke Brembo.

Ovo je novo

TFT zaslon s povezivanjem.

TFT zaslon s povezivanjem.

Povežite svoj pametni telefon s biciklom putem Bluetooth-a. 6.5-inčni TFT zaslon prikazuje vam sve o vašem motociklu i nudi vam, zajedno s aplikacijom za pametne telefone, dodatne značajke kao što su navigacija, glazba i telefonija.

+ Saznajte više

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE R 1250 RS

BMW ShiftCam
R 1250 RS BMW ShiftCam
Stil Sport
R 1250 RS u stilu Sport s Light white bojom
Stil Exclusive
R 1250 RS in a curve
Dynamic ESA posljednje generacije.
R 1250 RS Dynamic ESA
Proširenje načina vožnje
R 1250 RS u zavoju
Povezivost
R 1250 RS kokpit sa TFT zaslonom
Inteligentni hitni poziv (ECALL)
R 1250 RS ECALL i oprema
Sportski prigušivač
BMW R 1250 R sa sportskim prigušivačem

Više individualnosti

Motocikl koji savršeno odgovara vašem ukusu.

Za R 1250 RS postoji opsežna ponuda dodatne opreme i originalnih BMW Motorrad dodataka. Tako možete sastaviti svoj motocikl prema vlastitim željama.

SAZNAJTE VIŠE

Odgovarajuća odjeća

Odgovarajući motocikli

spinner