* Illustrations may include optional equipment and accessories at extra cost. Manufacturer’s recommended retail price including XX% VAT, excluding freight and packaging. Subject to change and errors.

BMW M 1000 R

Život u brzoj traci

Gura vas do krajnjih granica: M 1000 R. Ukratko, M R. Superbike susreće dinamičan roadster. Njegovo nasljeđe proizlazi iz M racing programera i trkaće staze. Nevjerojatnih 210 KS uz najveću brzinu od 280 km/h i vi imate kontrolu – na seoskim cestama ili trkaćoj stazi. Maksimalna izvedba: obavezna. Vaš cilj: premašiti – dominirati cestom. M boje to jasno signaliziraju. Nezaobilazno: zvuk M R četverocilindričnog motora. Čuješ li kako te zove? Pali motor! #NeverStopChallenging

Tračak ludila

Snažna M kočnica
M brake of the M 1000 R
Upečatljiva zrcala na kraju upravljača
M 1000 R handlebar end mirror
Ekskluzivni M Competition paket
M 1000 R M Competition package
Upečatljiv prednji kraj s M krilima
M 1000 R winglets
Kratki nosač tablica
M 1000 R’s short number plate carrier
Ekskluzivna M početna animacija i Race načini vožnje
M 1000 R M start-up animation
M R četverocilindrični motor visokih performansi
M 1000 R engine
Lagani M karbonski kotači s trakom
M 1000 R M Carbon wheels

M savršenstvo: retrovizori

M savršenstvo: retrovizori

Savršenstvo je u detaljima. M retrovizori stvaraju aerodinamičku potisnu silu kako bi se spriječilo polijetanje visokoletača. Pri brzini od 220 km/h povećavaju opterećenje prednjih kotača za 11 kg. Vaša prednost: maksimalna stabilnost u vožnji, manja tendencija odizanja prednjeg kotača od površine ceste kao i mogućnost kasnijeg kočenja i ranijeg ubrzavanja u zavojima.

+ Saznajte više

M iskustvo: elektronika

M iskustvo: elektronika

Potpuno razvijeno M iskustvo: TFT zaslon od 6,5 inča želi vam dobrodošlicu u ekskluzivni krug vozača visokih performansi s M animacijom pri pokretanju. Jedna od četiri varijante zaslona pojavljuje se automatski nakon pokretanja zahvaljujući funkciji memorije. Optimizirano za trkaću stazu u pravom M stilu: kao dio novog trepćućeg indikatora mjenjača, cijeli brojač okretaja treperi nakon što se postigne zadana brzina.  

+ Saznajte više
154
kW (210 KS) pri 13.750 o/min
280
km/h najveća brzina
199
kg DIN težina praznog vozila (puno goriva, spreman za cestu)
7,2
sekundi za ubrzanje od 0 do 200 km/h
Vodeno/uljno hlađeni redni četverocilindrični motor s s BMW ShiftCam

M dominacija: motor

Superbike motor usavršen za hiper roadster: četverocilindrični motor iz RR-a s BMW ShiftCam tehnologijom katapultira vas od 0 do 100 km/h za 3,2 sekunde. S maksimalnom brzinom motora od 14.600 o/min, M R je naš najsnažniji roadster. Od 10.000 o/min, posljedično, možete osjetiti više okretnog momenta i ubrzanja. Što se tiče prijenosnog omjera, M R ima više za ponuditi u usporedbi s RR: 47 umjesto 46 zuba u sekundarnom prijenosnom omjeru i kraći prijenosni omjer u 4., 5. i 6. stupnju prijenosa – za vožnju po seoskim cestama usmjerenu na performanse. Shift Assistant Pro omogućuje brzo prebacivanje u viši i niži stupanj prijenosa. Bogat zvuk motocikla koji potječe iz stražnjeg prigušivača od titana to impresivno naglašava.

+ Saznajte više

M iskustvo vožnje: ovjes

M iskustvo vožnje: ovjes

Jasna povratna informacija i preciznost mete koja oduzima dah: ovjes sa standardnim DDC-om kao i potpuno podesivi elementi ovjesa, podesivi prigušivač upravljača i glodana stezaljka za upravljač. Za MR, modificiran je u odnosu na postavku RR kako bi odgovarao zahtjevima dinamičnog roadstera. Nova ergonomija i novi upravljač osiguravaju položaj sjedenja koji je usmjeren na prednji kotač.

+ Saznajte više

M intelligence: pmoćnik

M intelligence: pmoćnik

Umjesto dopinga: visoka razina performansi zahvaljujući vrhunskim pomoćnicima. Tri karakteristike akceleratora, povezane s načinima vožnje Rain, Road, Dynamic, Race i Race Pro, daju optimalne karakteristike odziva. DTC osigurava maksimalnu sigurnost i dinamiku vožnje ovisno o načinu vožnje, a Brake Slide Assist podržava vas pri zanošenju pri kočenju u zavojima.

+ Saznajte više

Buntovnik među hiper roadsterima

Rođen kao M

Bijelo ili crno: ovdje nema sivih područja. Međutim, bilo da odaberete M R ili M R s M Competition paketom, uvijek birate pravi M – prepoznatljiv po ekskluzivnim bojama s asimetričnim dizajnom boja na prednjoj strani.

Light white/M Motorsport

Svijetloplava, tamnoplava, crvena: ovdje se koristi u visokom kontrastu s bijelom. Tradicionalno, ali progresivno. Lagano, ali agresivno. Kovani aluminijski kotači zaokružuju ekstrovertirani izgled.

Blackstorm metallic/M Motorsport

M R s M Competition paketom predstavlja čistu snagu i dinamiku. Boje snage: Blackstorm metalik u kombinaciji s M bojama. Mnoštvo sadržaja paketa čini zadivljujući izgled savršenim.

M dizajn

M dizajn

Dominantan prednji dio, agresivan stražnji dio: M R u svom najboljem izdanju. Sjednite na M sjedalo na savršenoj visini i posegnite za proširenim cjevastim upravljačem s laserskim natpisom "BMW M 1000 R". Gledate u aluminijska, brušena zrcala na kraju upravljača. Zvuk uključen, svjetlo uključeno: M logo se pojavljuje u LED prednjem svjetlu. Put je tvoj. 

+ Saznajte više

Visokokvalitetni M Competition paket

Visokokvalitetni M Competition paket

Ne može bolje od ovoga. Ekskluzivni M dijelovi od karbona, kao što su poklopac stražnjeg kotača i štitnik lanca, poklopac prednjeg kotača, obloge spremnika, poklopac zračnog sanduka s trakama, deflektori vjetra, poklopac zupčanika, aktivacijski kod za M GPS-Laptrigger, M putnički paket i mljeveni M sustav prednjeg oslonca za noge pokazuje da ovaj bicikl neće biti pobijeđen. I ništa ga neće zaustaviti: zahvaljujući M karbonskim kotačima koji su smanjili težinu za 1,6 kg.

+ Saznajte više
Shots of the moving M 1000 R

M prilagodba: dodatni pribor

Više trkaće staze, više sigurnosti, više dizajna – više vas. Uz M Competition paket, mnoštvo dodatne opreme, kao što je M suvozačevo sjedalo ili sportsko vjetrobransko staklo, kao i M Performance dijelovi, kao što je M zaštita motora i M sustav podesiv u 6 smjerova, dostupni su za vaše M R.

Idi na individualizaciju

Usredotočite se na izvedbu

spinner