Stvoren za trkaću stazu

Spreman za svaki izazov

Pravi M: dolazi s umom za pobjedu kao standard. Uz dodatnu opremu kao što je M Cover komplet, Sport pomoćni stalak, M Performance grijač guma ili M motociklistička prostirka, možete ga pripremiti za trkaću stazu – i osigurati svoju pobjedu.

Imajte na umu da neki dijelovi nisu dopušteni na javnim cestama i mogu se koristiti samo na trkaćoj stazi.

+ Saznajte više
Idite na konfigurator external-link-arrow-slim
Sportsko pomoćno postolje i nosači postolja za montažu

Sa sportskim pomoćnim stalcima, motocikl se može lako podići na prednji i stražnji kotač zahvaljujući dvostrukom redu kotačića. Izuzetno je stabilan i može se pohvaliti debljim materijalom od uobičajenih pomoćnih stalka. Montaža M montažnog postolja dodatno olakšava rad. Visokokvalitetni adapter zakretne ruke montiran je na zakretnu ruku stražnjeg kotača i može ostati na motociklu čak i tijekom vožnje.

M prostirka za motocikl

Ekskluzivno mjesto za vaš vlastiti bicikl: M motociklistička prostirka ne samo da ima privlačan dizajn, već pouzdano štiti tlo tijekom dužnog servisiranja. Još jedan bonus je otporan na klizanje i otporan na vatru materijal od kojeg je napravljen. Praktična prostirka je dimenzija 250 x 105 cm.

M set grijača guma

M grijači guma zagrijavaju i sportske gume homologirane za ceste i slickove na radnu temperaturu od 90°C unutar 45 minuta. To znači da je ispravna razina prianjanja dostupna od trenutka kada krenete iz boksa, čime se osigurava veća sigurnost i bolji tempo na prvom krugu treninga ili utrke.

M Komplet presvlaka*

Jednostavno uklonite retrovizore i nosač registarskih pločica i umjesto toga postavite poklopce iz kompleta M Cover. I odlazite na trkaću stazu.

 

*Samo utrke. Samo za korištenje na trkaćoj stazi. Nije dopušteno za korištenje na javnim cestama.

Savršenstvo do posljednjeg detalja

Bilo na seoskim cestama ili trkaćim stazama, kada se vozite sami ili sa suvozačem: pronaći ćete savršenu opremu za svoje individualno iskustvo vožnje sa svojim M R-om u širokoj ponudi dodatne opreme.

Konfigurirajte
spinner