Čista udobnost

Doživite više s dodatnom udobnošću

Opušten u gradskom prometu: ovaj C 400 GT u elegantnom Style Triple Black pruža vam sve što trebate. Praktična torba nudi ogroman prostor za pohranu. Skuter i prostor za odlaganje spajaju se u jedan element zahvaljujući zasebno dostupnom vanjskom kućištu za poklopac gornjeg dijela u Black storm metalik boji. Visoko vjetrobransko staklo pouzdano štiti od vanjskih elemenata, a LED dnevno svjetlo za vožnju jamči dodatnu sigurnost. Povezivost zaokružuje paket: slušajte glazbu, telefonirajte i iskoristite navigaciju do bilo kojeg odredišta.

+ Saznajte više
Idi na konfigurator external-link-arrow-slim
LED dnevno svjetlo za vožnju

LED dnevno svjetlo za vožnju upečatljivog dizajna osigurava veću sigurnost na cesti. Nudi prikladan automatski rad, kao i mogućnost ručnog aktiviranja.

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativne funkcije za navigaciju, telefoniranje i slušanje glazbe na vašem skuteru na 6,5-inčnom TFT zaslonu. Upravlja se pomoću multifunkcionalnog kontrolera tako da ruke mogu ostati na upravljaču.

Nosač prtljage

Na stabilni, privlačno dizajnirani nosač prtljage možete pouzdano montirati torbu ili druge velike predmete prtljage.

Mala gornja torba, 30l

Vodootporna plastična torba s obojenim poklopcem i zapreminom od 30 litara dolazi s vrhunskim završnim slojem i pruža prostor za jednu kacigu.

Kombiniran je s vanjskim kućištem poklopca i dostupan je u odgovarajućim bojama.

Naslon za malu gornju torbu

Jastuk naslona pruža dodatnu udobnost putniku i na kratkim putovanjima i na dugim putovanjima.

Visoko vjetrobransko staklo

Visoko vjetrobransko staklo s premazom otpornim na ogrebotine viši je od standardnog vjetrobranskog stakla i nudi maksimalnu zaštitu.

Dizajnirajte vaš vlastiti C 400 GT

Od boje do opreme: konfigurirajte svoj prilagođeni skuter u konfiguratoru.

Idi na konfigurator
spinner