PUTNIK

Agilan, spretan, snažnog karaktera

Želite li se brzo kretati gradom? C 400 X u sportskom stilu je pravi izbor. Sve što trebate za taj dan možete sigurno spremiti u malu stražnju torbicu Black Collection. LED dnevna svjetla i dodatna LED svjetla jamče dobru vidljivost u gradskom prometu. Slušajte glazbu i telefonirajte dok ste u pokretu ili brzo dođite na odredište zahvaljujući navigaciji: povezivost vas povezuje.

+ Saznajte više
Konfigurirajte sada external-link-arrow-slim
Vožnja bez ključa

Uz Keyless Ride, ključ od sada ostaje u vašem džepu. Sustav bez ključa izuzetno je praktičan i omogućuje vozačima da pokrenu svoj motocikl jednostavnim pritiskom na gumb. Brava upravljača i poklopac goriva također se mogu otključati na ovaj način. Dakle, sve što trebate učiniti je sjesti i krenuti!

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativne funkcije za navigaciju, pozive i slušanje glazbe na vašem skuteru na TFT ekranu od 6,5 inča. Upravlja se pomoću višenamjenskog upravljača tako da ruke mogu ostati na upravljaču.

LED dnevno svjetlo

LED dnevna svjetla upečatljivog dizajna osiguravaju veću sigurnost na cesti. Nudi praktičan automatski rad kao i ručno aktiviranje.

Nosač prtljage

Torbu ili drugu veliku prtljagu možete pouzdano postaviti na stabilan, privlačno dizajniran nosač prtljage.

Mala torba sa stražnje strane u crnoj kolekciji

Stražnja torba s volumenom između 35 i 42 litre nudi pametne detalje kao što su vodootporna uklonjiva podstava i zamjenjive naramenice.

Sigurnosna šipka prednjeg oklopa

Izolacijska sigurnosna šipka od elektropoliranog nehrđajućeg čelika pruža zaštitu boje bez ometanja nagiba.

Pomoćna LED svjetla

Vidite i budite vidljiviji po magli, snijegu ili kiši: pomoćna LED svjetla nude veću sigurnost u uvjetima slabe vidljivosti.

Nisko sjedište

15 mm niže sjedalo olakšava ulazak i silazak s bicikla te pristup tlu.

Dizajnirajte svoj osobni C 400 X

Od karoserije do opreme: Konfigurirajte svoj prilagođeni skuter u konfiguratoru.

Konfigurator
spinner