Putnik

Agilan, spretan, snažnog karaktera

Želite brzo putovati po gradu? C 400 X u Style Sportu pravi je izbor. Sve što vam treba za taj dan sigurno spremite u malu stražnju torbu Black Collection. LED dnevno svjetlo za vožnju i dodatna LED svjetla jamče dobar vid i vidljivost u gradskom prometu. Slušajte glazbu i telefonirajte u pokretu ili brzo dođite do odredišta zahvaljujući navigaciji: Connectivity vas povezuje.

+ Saznajte više
Idi na konfigurator external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Uz Keyless Ride, od sada vam ključ ostaje u džepu. Sustav bez ključa izuzetno je prikladan i omogućava vozačima da svoj motocikl pokrenu jednostavnim pritiskom na tipku. Brava upravljača i poklopac goriva također se mogu otključati na ovaj način. Prema tome, sve što trebate je popeti se i krenuti!

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity nudi inovativne funkcije za navigaciju, telefoniranje i slušanje glazbe na vašem skuteru na 6,5-inčnom TFT zaslonu. Upravlja se pomoću multifunkcionalnog kontrolera tako da ruke mogu ostati na upravljaču.

LED dnevno svjetlo za vožnju

LED dnevno svjetlo za vožnju upečatljivog dizajna osigurava veću sigurnost na cesti. Nudi prikladan automatski rad, kao i mogućnost ručnog aktiviranja.

Nosač prtljage

Na stabilni, privlačno dizajnirani nosač prtljage možete pouzdano montirati torbu ili druge velike predmete prtljage.

Small Black Collection stražnja torba

Stražnja torba zapremine između 35 i 42 litre nudi pametne detalje poput vodootporne uklonjive obloge i promjenjivih naramenica.

Sigurnosna šipka prednje obloge

Sigurnosna šipka za izolaciju od elektropoliranog nehrđajućeg čelika pruža zaštitu laka bez narušavanja nagiba.

LED dodatna svjetla

Vidite i budite vidljiviji u magli, snijegu ili kiši: pomoćna LED svjetla nude povećanu sigurnost u lošim uvjetima vidljivosti.

Nisko sjedalo

Niže sjedalo za 15 mm olakšava uspon i silazak s motocikla i omogućuje lakši pristup tlu.

 

Dizajnirajte vaš vlastiti C 400 X

Od laka do opreme: Konfigurirajte svoj prilagođeni skuter u konfiguratoru.

Idi na konfigurator
spinner