Route illustration on map with information about stops and final distance travelled.

Brzo, jednostavno i fleksibilno

Od kućne utičnice do BMW Wallboxa i javnih punionica za punjenje: možete se odlučiti za bilo koju od ove tri opcije kako biste svoj BMW CE 04 opskrbili potrebnom energijom. Sinergije s BMW Grupom i rezultirajućim standardima osobnih automobila također se primjenjuju na vaš BMW CE 04 na jedinstven način: od prijenosa tehničkih komponenti na visokonaponsku tehnologiju i povezanih sigurnosnih zahtjeva do kabela, konektora i sigurnosnog zatvaranja. Podrazumijeva se da se to odnosi i na servis vašeg BMW Wallboxa.

+ Saznajte više

Punjenje na kućnim utičnicama

Punjenje na kućnim utičnicama

Upotrijebite standardni Mode 2 kabel za punjenje (isporučen kao standard) s konvencionalnim Schuko utikačem da jednostavno napunite svoj BMW CE 04 u kućnoj utičnici. Zahvaljujući snazi ​​punjenja od 2,3 kW, vaš će se skuter napuniti od 0% do 80% za oko tri i pol sata pomoću pet metara dugačkog kabela za punjenje.

+ Saznajte više

Punjenje sa BMW Wallbox-om

Punjenje sa BMW Wallbox-om

Vaša stanica za punjenje za vaš vlastiti dom. Upotrijebite trajno instalirani BMW Wallbox za punjenje vašeg BMW-a, MINI-ja i vašeg BMW-a CE 04. U tom procesu, prikaz statusa obavještava vas o trenutnom statusu punjenja u bilo kojem trenutku. S 2,3 kW vaš će se skuter napuniti od 0% do 80% za tri i pol sata. Možete čak i znatno ubrzati stvari korištenjem opcionalnog brzog punjača. S snagom do 6,9 kW i maksimalnom strujom punjenja, isti proces punjenja tada će trajati samo 65 minuta.

+ Saznajte više

Punjenje na javnim punionicama

Punjenje na javnim punionicama

Upotrijebite dodatno dostupni kabel za punjenje Mode 3 za praktično punjenje vašeg BMW CE 04 na javnim punionicama. Kao rezultat toga, vaš skuter će se napuniti od 0% do 80% pri 2,3 kW za tri i pol sata. Korištenje opcionalnog brzog punjača sa snagom punjenja do 6,9 kW skratit će vrijeme potrebno za to na 65 minuta – ovisno o dotičnom stupcu za punjenje.

+ Saznajte više

Punjenje brzim punjačem

BMW CE 04 po želji može biti opremljen brzim punjačem. Upotrijebite ga za brzo i sigurno punjenje na Wallboxu kod kuće ili na javnim punionicama za punjenje pomoću kabela za punjenje Mode 3. Brzi punjač predstavlja dodatnu opremu. Koristite ga kako biste maksimalno iskoristili snagu punjenja zahvaljujući 6,9 kW, napunite svoj BMW CE 04 za oko 65 minuta od 0% do 80%.

+ Saznajte više

Stupci za punjenje i status napunjenosti

Vaš put do stupca za punjenje

Vaš put do stupca za punjenje

Funkcija točke interesa navigacijskog sustava će naznačiti stupce za punjenje u okolini po vašem izboru i dovest će vas najkraćim putem. Možete ga odabrati u aplikaciji BMW Motorrad Connected ili izravno odabrati rutu do sljedećeg stupca za punjenje na 10,25” TFT zaslonu vašeg skutera.

+ Saznajte više

Uvijek dostupan status napunjenosti

Uvijek dostupan status napunjenosti

Aplikacija BMW Motorrad Connected govori vam o procijenjenom završetku punjenja tijekom procesa punjenja i naravno koliko dugo će pohranjena energija trajati i kamo će vas odvesti. Zatim možete pristupiti ovim podacima u bilo kojem trenutku na 10,25” TFT zaslonu.

+ Saznajte više

Najvažnija pitanja i odgovori o dometu i punjenju

Kako moj stil vožnje utječe na domet mog BMW-a CE 04?

Podrazumijeva se da stil vožnje utječe na potrošnju, a time i domet. Odaberite Eco način vožnje kako biste povećali domet svog BMW-a CE 04. Skuter također ima sustav povrata energije koji puni visokonaponsku bateriju na temelju rekuperacije. Razmišljanje unaprijed tijekom vožnje, umjereno ubrzanje i izbjegavanje vožnje pri maksimalnoj brzini tijekom duljeg razdoblja dodatno će pridonijeti maksimalnom povećanju dometa.

Hoće li se baterija BMW-a CE 04 s vremenom istrošiti?

Kapacitet litij-ionske baterije opada tijekom razdoblja korištenja. U našem certifikatu za baterije navodimo najbolju moguću uslugu za naše kupce u tom kontekstu. Vrijedi za prvih 40.000 kilometara i završava pet godina nakon prve isporuke ili prve registracije. Ako se visokonaponski akumulator ošteti tijekom tog vremena, svu nastalu materijalnu štetu ćemo besplatno popraviti. To se također odnosi na pretjerani gubitak kapaciteta. Posjetite svog ovlaštenog prodavača BMW Motorrad kako biste saznali više.

Mogu li također voziti BMW CE 04 ako nemam dostupnu opciju brzog punjenja?

Naravno, u ovom slučaju moguće je puniti skuter standardnim kabelom za punjenje na uobičajenim kućnim utičnicama, a očito i na javnim stupovima za punjenje. Proces punjenja tada će samo potrajati dulje u usporedbi s opcijom brzog punjenja.

Što trebam uzeti u obzir pri punjenju na kućnim utičnicama?

Standardni kabel za punjenje s kapacitetom punjenja od 2,3 kW dio je standardne opreme vašeg BMW-a CE 04*. S duljinom od pet metara u većini slučajeva jamči pristup kućnoj utičnici. Nemojte koristiti produžne kablove ili utičnice.

*Ponuda specifična za tržište

 

Kako mogu pronaći odgovarajuću opciju punjenja za svoj BMW CE 04 u pokretu?

Opcije punjenja možete pronaći pomoću aplikacije BMW Charging (i svih ostalih aplikacija za punjenje) kao i pomoću aplikacije BMW Motorrad Connected. Također možete imati ugrađeni navigacijski sustav koji vas vodi do punjača pomoću funkcije točke interesa.

Koji kabel za punjenje nudi BMW Motorrad za punjenje na javnim stupovima za punjenje?

Razlike u pojedinim zemljama u pogledu ugradnje stupca za punjenje dovode do upotrebe 1 ili 3-faznih kabela za punjenje. U kombinaciji s odgovarajućim kabelom, BMW CE 04 može se puniti do 6,9 kW.

Kako mogu pristupiti statusu napunjenosti svog BMW CE 04?

Status napunjenosti BMW-a CE 04 prikazan je na TFT zaslonu vozila. Možete istovremeno koristiti aplikaciju BMW Motorrad Connected za pristup procijenjenom kraju punjenja priključenog skutera.

spinner