Brzo, jednostavno i fleksibilno

Od kućne utičnice do BMW Wallboxa i javnog stupca za punjenje: možete se odlučiti za bilo koju od ove tri opcije kako biste svoj BMW CE 04 opskrbili potrebnom energijom. Sinergije s BMW Grupom i proizašli standardi za osobna vozila također se primjenjuju na vaš BMW CE 04 na jedinstven način: od prijenosa tehničkih komponenti na tehnologiju visokog napona i povezanih sigurnosnih zahtjeva do kabela, konektora i sigurnosnog isključivanja. Podrazumijeva se da to vrijedi i za servis vašeg BMW Wallboxa.

+ Saznajte više

Punjenje na kućne utičnice

Punjenje na kućne utičnice

Upotrijebite standardni Mode 2 kabel za punjenje (isporučen kao standard) s uobičajenim Schuko utikačem za jednostavno punjenje vašeg BMW CE 04 u kućnoj utičnici. Zahvaljujući snazi ​​punjenja od 2,3 kW, vaš će se skuter napuniti od 0% do 80% za oko tri i pol sata pomoću pet metara dugog kabela za punjenje.

+ Saznajte više

Punjenje s BMW Wallboxom

Punjenje s BMW Wallboxom

Vaša stanica za punjenje za vlastiti dom. Koristite trajno instalirani BMW Wallbox za punjenje vašeg BMW-a, MINI-ja i vašeg BMW-a CE 04. U ovom procesu, prikaz statusa vas obavještava o trenutnom statusu punjenja u bilo kojem trenutku. S 2,3 kW vaš će se skuter napuniti od 0% do 80% u tri i pol sata. Možete čak i znatno ubrzati stvari korištenjem dodatnog brzog punjača. Pri snazi ​​do 6,9 kW i s maksimalnom strujom punjenja, isti će proces punjenja tada trajati samo 65 minuta.

+ Saznajte više

Naplata na javnim naplatnim stupovima

Naplata na javnim naplatnim stupovima

Upotrijebite dodatno dostupan kabel za punjenje Mode 3 za praktično punjenje vašeg BMW CE 04 na javnim stupovima za punjenje. Kao rezultat toga, vaš će se skuter napuniti od 0% do 80% na 2,3 kW za tri i pol sata. Korištenje opcijskog brzog punjača s učinkom punjenja do 6,9 kW skratit će vrijeme potrebno za to na 65 minuta – ovisno o odgovarajućem stupcu za punjenje.

+ Saznajte više

Punjenje brzim punjačem

BMW CE 04 po izboru može biti opremljen brzim punjačem. Koristite ga za brzo i sigurno punjenje na svom Wallboxu kod kuće ili na javnim stupovima za punjenje pomoću kabela za punjenje Mode 3. Brzi punjač predstavlja tvorničku dodatnu opremu. Iskoristite ga kako biste maksimalno iskoristili učinak punjenja zahvaljujući 6,9 kW, punite svoj BMW CE 04 za oko 65 minuta od 0% do 80%.

+ Saznajte više

Stupci punjenja i status punjenja

Vaš put do kolone za punjenje

Vaš put do kolone za punjenje

Funkcija točka interesa navigacijskog sustava pokazat će kolone za naplatu u okolini po vašem izboru i odvesti vas tamo najkraćom rutom. Možete ga odabrati u aplikaciji BMW Motorrad Connected ili izravno odabrati rutu do sljedećeg stupca za punjenje na 10,25" TFT zaslonu vašeg skutera.

+ Saznajte više

Uvijek pazite na stanje napunjenosti

Uvijek pazite na stanje napunjenosti

Aplikacija BMW Motorrad Connected govori vam o procijenjenom kraju punjenja tijekom procesa punjenja i, naravno, također koliko će trajati pohranjena energija i koliko daleko će vas odvesti. Zatim možete pristupiti tim podacima u bilo kojem trenutku na 10,25" TFT zaslonu.

+ Saznajte više

Najvažnija često postavljana pitanja o dometu i punjenju

Kako moj stil vožnje utječe na domet mog BMW CE 04?

Nije potrebno spominjati da stil vožnje utječe na potrošnju, a time i na domet. Odaberite Eco način vožnje kako biste maksimalno povećali domet vašeg BMW-a CE 04. Skuter također ima sustav za obnovu energije koji puni visokonaponsku bateriju na temelju obnove. Razmišljanje unaprijed tijekom vožnje, umjereno ubrzanje i izbjegavanje vožnje maksimalnom brzinom tijekom duljeg razdoblja dodatno će pridonijeti maksimiziranju dometa.

Hoće li se baterija BMW-a CE 04 vremenom istrošiti?

Kapacitet litij-ionske baterije opada tijekom njezina korištenja. U našem certifikatu za baterije navodimo najbolju moguću uslugu za naše kupce u tom kontekstu. Vrijedi za prvih 40.000 kilometara i završava pet godina nakon prve isporuke ili prve registracije. Ako se tijekom tog vremena visokonaponska baterija ošteti, svu nastalu materijalnu štetu popravit ćemo besplatno. To se također odnosi na prekomjerni gubitak kapaciteta. Posjetite svog ovlaštenog BMW Motorrad trgovca kako biste saznali više.

Mogu li također voziti BMW CE 04 ako nemam dostupnu opciju brzog punjenja?

Naravno, u ovom slučaju moguće je puniti vozilo pomoću standardnog kabela za punjenje na konvencionalnim kućnim utičnicama i očito također na javnim stupovima za punjenje. Proces punjenja tada će trajati dulje u usporedbi s opcijskom opcijom brzog punjenja.

O čemu treba voditi računa prilikom punjenja u kućnim utičnicama?

Standardni kabel za punjenje s kapacitetom punjenja od 2,3 kW dio je standardne opreme* vašeg BMW-a CE 04. S dužinom od pet metara jamči pristup kućnoj utičnici u većini slučajeva. Nemojte koristiti produžne kabele ili produžne kabele.

 

*Ponuda specifična za tržište

Kako mogu pronaći odgovarajuću opciju punjenja za svoj BMW CE 04 u pokretu?

Možete pronaći opcije punjenja pomoću aplikacije BMW Charging (i svih drugih aplikacija za punjenje), kao i pomoću aplikacije BMW Motorrad Connected. Također možete imati ugrađeni navigacijski sustav koji vas vodi do kolona za naplatu pomoću funkcije odredišta.

Koji kabel za punjenje nudi BMW Motorrad za punjenje na javnim stanicama za punjenje?

BMW CE 04 može se puniti do 6,9 kW pomoću opcijskog brzog punjača. Standardno se puni do 2,3 kW. Specifične razlike u instalacijama stanica za punjenje u pojedinim zemljama zahtijevaju jednofazne ili trofazne kabele za punjenje za punjenje bicikla.

 

U tu svrhu, BMW Motorrad trenutno nudi niz od tri Mode 3 kabela za postizanje optimalnih rezultata punjenja za svakoga. Ovi se kabeli razlikuju po učinku punjenja, veličini i težini:

 

  • Kabeli s do 7,4 kW snage punjenja: 1-fazni, 32 ampera, 2,35 kg težine. Preporuča se u zemljama s uglavnom monofaznim stanicama za punjenje.
  • Kabeli do 22 kW snage punjenja: 3-fazni, 32 ampera, 3,3 kg težine. Omogućuje maksimalno povećanje kapaciteta punjenja CE 04 u svakoj situaciji. Kao rezultat toga, kabel je malo veći i teži od druge dvije varijante.
  • Kabeli do 11 kW snage punjenja: 3-fazni, 20 ampera, 2,15 kg težine. Ovo je naš najmanji i najlakši kabel za punjenje. Međutim, na jednofaznim stanicama za punjenje nećete iskoristiti puni potencijal brzine punjenja CE 04. Ipak, u zemljama s uglavnom 3-faznim stanicama za punjenje to je dobro i praktično rješenje.

Imajte na umu da se raspon kabela Mode 3 može razlikovati od zemlje do zemlje.

Kako mogu pristupiti statusu napunjenosti svog BMW CE 04?

Status napunjenosti BMW CE 04 prikazan je na TFT zaslonu vozila. Možete istovremeno koristiti aplikaciju BMW Motorrad Connected za pristup procijenjenom kraju punjenja uključenog skutera.

Kako mogu nabaviti BMW Wallbox?

Wallbox se može fleksibilno i jednostavno spojiti na kućnu električnu mrežu. Zahvaljujući snažnom izlazu za punjenje i trofaznom punjenju (s dodatnim brzim punjačem instaliranim u vašem BMW CE 04) učinkovito skraćuje vrijeme punjenja. Kabel Wallboxa dugačak je pet metara. BMW Wallbox se može kupiti u bilo kojem prodavaču osobnih automobila i motocikala.

Čak je iu digitalnim elementima najbolje uživati ​​uživo

Što besprijekornije: doživite BMW CE 04 na testnoj vožnji. Također ponesite svoj pametni telefon i otkrijte kako se savršeno BMW CE 04 integrira u vaš svijet.

Dogovorite sada probnu vožnju
spinner